Inspiration til dele-børneværelse

Vi bor i en lille lejlighed, hvor der desværre ikke er mulighed for, at Trutten og Fidusen kan få hvert sit værelse. Eller -desværre ved jeg ikke, om jeg skal sige, for sidst vi var ude at kigge på hus, talte jeg med Trutten om, hvor hhv han og Fidusen skulle have sit værelse – og han kiggede helt forvirret op mig og sagde: nej men Fidusen og jeg skal da sove sammen – så kan vi bruge det andet værelse til vores legetøj ❤

november13-001Men i hvert fald, så er Fidusen nu vokset ud af sin fine gamle Juno-seng, så den skal sælges, og så skal vi have lavet et ordentligt børneværelse til dem. Der er ikke overvældende meget plads, så de skal have en køjeseng, og så skal der være et stort reolsystem/opbevaringssystem, som kan rumme det meste af deres legetøj, så det kommer væk fra gulvet. På gulvet vil jeg til gengæld gerne have et sæt med bord og to stole – så de kan sidde der og tegne, bygge LEGO osv.

Derudover skal jeg have fundet nogle fine illustrationer til væggene og nogle lyskæder til deres senge – samt en ny lampe til loftet – og det hele skal gerne være lækkert både for børn og voksne – og passe til et værelse der både skal rumme en dreng på snart  5 og en pige på 2,5 😀

Jeg har her samlet nogle fine inspirationsbilleder af deleværelser, som jeg har i baghovedet, nu hvor jeg selv går på jagt efter de helt rigtige elementer.

English:

My son and daugher are sharing a room in our small appartment, and since my daughter is too big for her bed, we need to re-decorate the whole room. I use these pictures from Pinterest as my inspiration.

Billedkilde: Pinterest

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Vores piger deler også værelse og vi skal til at “udvide” værelse ved at flytte indbygget skab. Mangler derfor et opbevaringssystem! Som gerne må være lidt fint, luftigt men alligevel praktisk og rummeligt;) er du kommet det nærmere??;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *