LEGO DUPLO giveaway pga deres nye magasin


D

OBS: Den heldige vinder er nu udtrukket – det blev Louise, som har fået direkte besked 🙂

Hvis du er lige så stor fan af LEGO DUPLO, som vi er herhjemme, så er der stor grund til at læse videre. Der er nemlig information om deres helt nye interaktive magasin OG ikke mindst en lækker give-away nederst i indlægget 🙂

LEGO DUPLO har barslet med et nyt interaktivt online magasin, som netop er kommet på nettet. Jeg er egentlig ikke normalt så vild med online magasiner – jeg foretrækker at sidde  med et ganske almindeligt fysisk magasin mellem hænderne, så hvis det skal være et online magasin, så skal det have noget helt specielt at byde på, som man netop ikke finder i de almindelige magasiner.

Jeg synes, at LEGO DUPLO magasinet har formået at udnytte de interaktive muligheder, der findes i det format, på en helt genial måde.

Magasinet er bygget op over de forskellige alderstrin fra 1½ – 4 år, hvor der er fremhævet de forskellige ting, børnene kan – og hvordan LEGO DUPLO netop kan støtte og lære barnet ting som at dele, lade som om, lære og udforske.

Magasinet indeholder små videoklip, mere information om de forskellige produkter, konkurrencer, sjove legeidéer til de forskellige alderstrin, sjove funfacts og naturligvis direkte links til produkterne online. Derudover kan du fx også printe tegninger og opgaver ud, som du kan løse og farvelægge med dit barn.

Alt i alt er det en rigtig god vejledning, hvis man skal ud at købe DUPLO til sit barn og ikke helt kan gennemskue, hvilke produkter der passer bedst til barnets alder – det kunne jo fx være en god idé at sende et link til bedsteforældrene, så de har noget at støtte sig til, når der skal købes julegaver 😉

Vi er store fans af DUPLO herhjemme – både Trutten, Fidusen, Mor og Far – og vi bruger ofte søndag formiddag på at vælte hele baljen med DUPLO ud på et vattæppe (godt tip, så det er nemt at rydde op) og bygge løs – senest var det denne fine kreation, Fidusen og Trutten fik konstrueret sammen.

duplo

Men nu til det sjove: jeg har fået lov at forkæle en læser her på bloggen med en æske LEGO DUPLO. Det er “Mit første togsæt” som er et togsæt, der er lavet specielt til de helt yngste børn med DUPLO klodser, togskinner og et elektrisk tog – et sikkert hit til børn i alderen 1-6 år. Sættet har en værdi af 449 kr.

For at deltage skal du svare på følgende i en kommentar til dette indlæg:

1. Hvilket dyr indgår i DUPLO’s logo?

2. Nævn ét af de dyr, man kan finde på side 2-3 i magasinet (som du finder via dette link)

Sidste chance for at deltage er torsdag den 7/11 hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget. For ikke at gøre konkurrencen alt for nem, så viser jeg ikke de indsendte svar, før konkurrencen er slut – så du skal ikke fortvivle, hvis du ikke kan se dit svar her på indlægget.

English:
LEGO DUPLO just launched a new online magazine.

The give-away is for Danish residents only.

Dette er et sponsoreret indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *