Isabel Marant X H&M

isabelmaranthm

Isabel Marant X H&M kollektionen lander i butikkerne og online den 14. november – og ih hvor jeg glæder mig!

Jeg er ikke til alt for meget fryns og boho, men trods det er der stadigt utrolig mange items i kollektionen, jeg virkelig godt kunne tænke mig.

Priserne er ganske rimelige, synes jeg – ca. 700 kr for en silkenederdel (pailletbukserne er dog desværre forholdsvis dyre) – så det er opnåeligt, omend jeg til gengæld også er nødt til at nøjes med en enkelt eller måske to ting fra kollektionen.

Umiddelbart havde jeg besluttet mig for den sorte blondebluse samt nederdelen øverst – indtil jeg i dag så et billede fra deres lanceringsfest, hvor Olga Kurylenko bar én af kjolerne fra kollektionen – det kunne godt være, at det ender med at være den, jeg køber i stedet…

Regner du med at stå i kø eller sidde klar online for at købe noget fra kollektionen – og hvad har du mon kig på?

Kollagen er en oversigt over mine favoritter – jeg er faktisk også vild med flere af de mønstrede bukser, men jeg er simpelthen ikke modig nok til at hoppe i dem her om vinteren 😀

English:
I love so many items from the Isabel Marant X H&m collection – these are my favourites.

Billedkilde: H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *