Vind en skøn poncho fra WHEAT

P1130220

P1130239

P1130253

P1130277

P1130367

P1130373

P1130264-001

Give-away’en er nu slut- den heldige vinder blev: Line Lykke Mortensen

Fidusen er så fin i denne fantastisk lækre poncho fra Wheat, og både hende og jeg ELSKER den.

Jeg var for et par uger siden på besøg hos dem og så hele kollektionen igennem – og det var nok faktisk det item, jeg var mest positivt overrasket over – dels pga den utrolig lækre kvalitet – og dels fordi det er sådan en luksus-ting, som man egentlig ikke helt præcist har BRUG for – men som man knuselsker, så snart den kommer indenfor døren.

Fidusen er rigtig glad for at have den på, fordi der er så god bevægelsesfrihed i den – og fordi den er nem at få af og på, hvis den bliver lidt for varm for hende på de lune efterårsdage. Det er lige sådan én, hun godt kan lide at tulle omkring i, når vi i weekenden er ude på tur.

Ponchoen er jo ret fleksibel i størrelsen – netop pga pasformen, så vi satser på at kunne bruge den flere sæsoner uden problemer 🙂

Men nu  til den gode del – Wheat har nemlig besluttet ikke kun at forkæle Fidusen med en lækker poncho – så der er også en af jer søde læsere, der kan blive den heldige modtager af sådan en lækker sag i en valgfri størrelse.

For at deltage skal du blot lægge en sød hilsen til Wheat i kommentarfeltet herunder, det kan fx være et ønske om nye items, en tak for deres skønne kollektioner eller en sød historie du har haft med dit barn og Wheat – så trækker jeg lod blandt alle deltagere.
Sidste frist for at deltage er fredag den 1/11 2013 🙂

PS. Den største størrelse kan voksne altså også godt klemme sig ned i 😉

English:

My daugher received this beautiful poncho from Wheat and it’s perfect for a sunny autumn day.

Unfortunately the competition is for Danish readers only.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *