Dagens Ferie-Fidus

P1130844

P1130848

P1130866

P1130870

P1130880

P1130892

Fidusen i ferieudgave kan passende agere pausefisk på bloggen, mens jeg lige nu er på til Wien til to dage i selskab med bloggere fra hele Europa til et spændende event, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Jeg ser frem til en stor blød hotelseng helt for mig selv, spændende input, samvær med andre bloggere, fokus på mode og design – og selvom der er et tætpakket program for begge dage, så er det alligevel et tiltrængt afbræk fra hjemmefronten, hvor min mand har arbejdet nonstop, siden vi kom hjem fra ferie, så jeg har været græsenke med børnene 😉

Det sidste af billederne viser meget godt, hvordan Fidusen lige pt agerer, hvis man beder hende om at smile til kameraet – eller når hun for den sags skyld sidder og tager selvportrætter med vores iPad og udbryder SMIIIIIL til sig selv 😀

Bluse: Soft Gallery -.- Shorts: Soft Gallery (gammel kollektion) -.- Sko: Angulus -.- Hårspænde: H&M

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *