Efterårsferie under varme himmelstrøg

ferie

I morgen sætter vi os på flyveren og flygter langt væk fra det våde, grå og triste efterårsvejr herhjemme.

Min Far og hans hustru har nemlig været så søde at invitere hele familien på efterårsferie. Ikke bare min lille familie – men også mine 3 søskende og deres kærester og børn, så vi bliver en dejlig stor flok, der skal af sted.

Jeg glæder mig helt vanvittigt – ikke kun til sol, varme og afslapning – men også til at være så meget sammen med resten af min familie, som jeg desværre ser alt for sjældent, fordi jeg i sin tid valgte at flytte til København.

Trutten og Fidusen er også voldsomt spændte – tænk at de skal tilbringe en hel uge sammen med familien, som de knuselsker!

Som en bonus, så er min søster og hendes kærestes børn alle over konfirmationsalderen – og Trutten og Fidusen forguder dem, så min mand og jeg håber, vi kan lokke de store børn til at underholde Trutten og Fidusen lidt ved poolen, så vi kan læse og slappe af – måske endda komme ud at spise alene sammen en aften – aaah det ville være skønt!

Der bliver ikke helt stille her på bloggen, så kig endelig ind – der kommer bl.a. en grundig guide til, hvordan jeg lavede vores slikbuffet til brylluppet 😉

English:
We are going on holiday for the next week – I can’t wait to go swimming and sunbathing 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *