Dagens Fidus // bløde lækkerier fra Soft Gallery

P1130562

P1130566

P1130564

 

Da Fidusen så denne skønne bluse fra Soft Gallery første gang den anden dag udbrød hun straks “jeg har savnet den der” – hvilket er Fidusk og betyder “den vil jeg meget gerne have”. Og det kan jeg ærlig talt godt forstå. Ikke nok med at den gråmelerede farve er lige i øjet – og at motivet er smukt, skønt og drømmende –  og dermed appellerer til Fidusen pyntesyge – nej den er simpelthen så blød, så blød, at man ville ønske, man aldrig behøvede at have andet på. Jeg må ærligt indrømme, at jeg begynder at overveje, om der mon skulle flytte noget Soft Gallery ind i min egen garderobe snart…

Men i hvert fald, så er det en virkelig god fornemmelse at kunne putte hende i noget, som både hende og jeg er enige om, der er fantastisk smukt – og som så stadigvæk er lækkert at have på – og som giver plads til leg, dans og ballade.

Jeg var meget i tvivl om størrelsen, da jeg købte dem online – men jeg endte med at tage str. 3 år, og det passer hende rigtig fint. Vi behøver ikke at folde ærmerne op, men samtidigt er der god plads til, at hun kan bruge det hele vinteren – hun bruger str. 92 i andre mærker 🙂

Bluse: Silke Dreamy fra Soft Gallery -.- Leggings: Kay Junior Twillight fra Soft Gallery

English:
My daughter loves this sweater from Soft Gallery – it’s soft and beautiful 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *