Soft Gallery AW13 – mine favoritter til drenge

sgquilt

Det er altid lidt sjovt at sidde og kigge mine indlæg fra CIFF KIDS igennem, når kollektionerne rammer butikkerne for at se, om mine favoritter dengang (dvs. for mere end et halvt år siden) rent faktisk også er de ting, jeg selv ender med at købe til Trutten og Fidusen.

Soft Gallerys AW13 kollektion bærer titlen A DREAM is like a star… you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny”

Kollektionen er opbygget omkring de ting, drømme er lavet af. Et skønt univers af lidt dystre elementer, farverige fantasifulde skabninger, en stjernehimmel, ulve der hyler mod månen – og det hele i et skønt mix af støvet rosa, meleret grå, sort, mørkegrå og skønne, dybe vinrøde og lilla nuancer. I første omgang har jeg her valgt at kigge nærmere på drengekollektionen – og faktisk kan jeg se på mine billeder fra messen i januar, at mine favoritter dengang også er de ting, der rent faktisk er flyttet ind i Truttens garderobe – eller altså nogle af favoritterne.

P1050375

På CIFF KIDS var jeg især betaget af drengekollektionen, som var markant stærkere end tidligere. Der var SÅ mange lækre skjorter, som jeg lige kunne se på min lækre Trut – og matchende bukser til dem alle, så man faktisk kunne gå all in og have et helt sæt – hvilket jo også mere og mere kommer frem på voksenmoden lige nu.

P1050373

P1050369

 

Var økonomien ingen begrænsning, så havde jeg taget alle 4 skjorter på det øverste billede. Jeg har dog ladet fornuften (og min bankrådgiver) råde, og endte derfor med den gråternede skjorte – som allerede er et stort hit herhjemme. Den er i et let og blødt materiale og mønstermixet mellem kraven/ærmefold og tern på skjorten er en skøn detalje!

P1050363

P1050365

P1050367

Jeg ville SÅ gerne have haft både den lækre jakke og den quiltede skjorte, men dem har jeg desværre måtte vælge fra her i første omgang. Men se lige hvor lækker, lun og indbydende den jakke ser ud!

Til gengæld har jeg købt de langærmede t-shirts, der titter frem under dem begge. Trutten elsker at have t-shirts på med en skjorte eller cardigan udover – som han så kan tage af hvis han får det for varmt – og både ham og jeg elsker de smukke (Trutten vil nok korrigere mig her og sige, at de ikke er smukke, men seje 😉 ) motiver. Den ene er med en ræv i smuk kontrast med månen – og den anden er med et lidt abstrakt ulveansigt.

P1050354

P1050356

Soft Gallery har også mere og mere tøj med til de helt små (hvilket Manja især er rigtig glad for, ved jeg 😉 ) – og havde jeg stadigt en lille babydreng, så havde jeg fluks puttet ham i disse to søde dragter.

Som sagt så har jeg faktisk bibeholdt mine favoritter, fra da jeg først så kollektionen tilbage i januar. Det sker ellers ofte, at jeg bliver revet med og ender med at købe andre ting, men det viser sig næsten altid, at jeg burde have holdt fast i mine første indtryk – og det gælder sådan set både for tøj til  mig selv og børnene.

De af mine favoritter fra dengang, som endnu ikke er købt, er til gengæld tilføjet min mappe med ønsker – og så holder jeg løbende øje med rabatter og især til udsalg, så jeg forhåbentlig kan få fat i dem på et senere tidspunkt 🙂
Du kan finde hele Soft Gallerys drengekollektion lige her – og deres kollektion til de små lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *