Vi har haft en SKØN weekend helt uden planer

Vi har haft den mest fantastiske weekend – helt uden planer, men hvor den alligevel endte med at blive fyldt med gode oplevelser, masser af familietid og store mængder hygge – kender du ikke det, at nogle gange er de spontane planer de allerbedste?

Fredag eftermiddag startede vi weekenden med en tur på biblioteket. Vi bruger altid hovedbiblioteket i Krystalgade, fordi Truttens vuggestue lå i bygningen lige overfor, så der var vi flere gange om ugen inde på biblioteket for at hygge – og så har vi holdt fast i det sted efterfølgende.bibliotek

De har en dejlig stor børneafdeling, hvor man gerne må grine og hoppe, hvor bibliotekarerne er søde og hjælpsomme, og hvor der er bøger og legetøj i rigelige mængder. Vi kom hjem med en kæmpe stak bøger til både Trutten og Fidusen. Vi læser højt for dem hver aften, og selvom vi har en kæmpe samling selv, så er det altid rart med lidt nyheder. Jeg tænker, at Trutten er ved at være stor nok til rigtige højtlæsningsbøger, så jeg fik bibliotekaren til at vælge nogle forskellige, vi kan starte med.

Derefter var vi alle 4 ude at spise – Trutten har længe plaget om at komme på “restaurant” – og Farmor var så sød at betale hele gildet 🙂

Fidusen gik på nøddejagt i Søndermarken ;)
Fidusen gik på nøddejagt i Søndermarken 😉

Lørdag lagde vi langsomt ud med hygge herhjemme om formiddagen. Derefter pakkede vi en madkurv, som vi indtog i Søndermarken i det fantastiske vejr, hvorefter resten af dagen blev tilbragt i Zoologisk Have. Vi har fået årskort – og det gør altså, at vi slapper mere af derinde. Vi føler ikke, at vi død og pine skal nå rundt for at se det hele- og lørdag brugte vi fx rigtig langt tid på legepladsen og hos gederne – hvilket altid er et stort hit.

zoo

Søndag var der pandekager til morgenmad – Trutten elsker det i en hel sygelig grad, mens Fidusen faktisk foretrækker sin sædvanlige skål med havregryn, mælk og rosiner 😀

maersk

Bagefter var vi nede og se på Mærsk Majestic – det kæmpestore skib, som vi hver dag har kigget på på vej til børnehaven og vuggestuen, hvor vi går lige forbi. Min mand havde fået billetter fra sit arbejde, så vi kunne springe køen over – så vi var HELT oppe i toppen, hvilket var en kæmpe oplevelse for os alle 4.

Derefter slentrede vi lidt rundt i det gode vejr og resten af eftermiddagen blev brugt på diverse DUPLO kreationer i stuen. Vi har en kæmpe balje med DUPLO, som vi ofte tømmer på et stort tæppe – så er det dejligt hurtigt at rydde op, og børnene elsker at kunne sidde midt i alle klodserne.

English:
We had no plans for this weekend, but ended up doing a lot of fun things like going to the library, the zoo and visiting the Mærsk Majestic ship.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *