Fidusens bryllupstøj fra Pale Cloud og Angulus

 

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_093

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_175(1)

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_188

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_227

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_250

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_509

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_462

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_538

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_266

 

Jeg har tidligere på bloggen vist den kjole, Fidusen skulle have på til vores bryllup. Jeg havde oprindelig udset mig en smuk silkekjole fra Poppy Rose, men den endte med kun at blive produceret i en grøn farve, så den var ikke en mulighed.

Dernæst tænkte jeg straks på Pale Cloud, som jeg har en kæmpe svaghed for. Børnetøj i luksusudgaven til de der helt specielle lejligheder – som mit eget bryllup jo bestemt må siges at være.

Kjolen er helt fantastisk smuk – og endnu smukkere, da den kom på min lille Fidus 😉 Den har en masse lag, der nærmest minder mig om små buttede skyer – og lagene er lavet i forskellige strukturer og materialer, som giver et rigtig fint udtryk. Og så synes jeg, den sarte rosa farve var rigtig fint til et bryllup – ikke hvid som brudekjolen, men alligevel ikke alt for meget farve.

Jeg har tænkt mig at gemme kjolen til hende, til når hun bliver voksen. Jeg synes selv, det er sådan en sød tanke, at hun har haft den på til sine forældres bryllup – og så er det også rart at vide, at den er i så god kvalitet og så lækre materialer, at den

Skoene, som er en gave fra Angulus, passer helt perfekt dertil – både i farve og i udtryk. Det er en ret klassisk model, som stort set kan findes året rundt i deres webshop.

Fidusen elsker de sko – intet mindre. Hun omtaler dem konsekvent som sine prinsessesko, og hun er stolt som en pave, når hun spankulerer rundt i dem.

Hun havde to smukke smykker på – en halskæde med et guldhjerte, som er en gave fra hendes Farmor og Farfar, der er støbt af guldet fra nogle af deres gamle arvesmykker – og så et smukt armbånd, der er lavet af en masse hjerteled – det er en dåbsgave fra hendes fadder.

Kjolen er faktisk på tilbud med 30% rabat lige her, hvor Fidusen også fik sin kjole fra – og skoene finder du lige her.

English:
This is my daughter’s outfit at our wedding. The dress is from Pale Cloud, the shoes are from Angulus and the necklace and bracelet are gifts from her Grandmother and Godmother.

Billedkilde: Lina Ahnoff

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *