Fantastiske tasker til børn fra Skip Hop

IMG_8992

IMG_8969

IMG_8976

IMG_9197

For mere end et år siden fik vi nogle forskellige tasker og kufferter fra Skip Hop, som siden hen er blevet brugt særdeles flittigt af både Trutten og Fidusen. Deres trolley kufferter kommer med, hvis vi endda bare skal have en enkelt overnatning i et sommerhus – og når vi skal ud at flyve, er de geniale at bruge til opbevaring af det legetøj, børnene har med som underholdning på flyveturen. Fidusen er ganske vist ret lille i forhold til kufferten på billedet – men det er også mere end et år gammelt (og hun er stort set skaldet under den fine hat 😀 ) – og i dag er både Fidusen og Trutten store nok til selv at gå med kufferterne, når vi skal på tur.

Skip Hop rygsækken med aben er Truttens faste følgesvend i børnehaven, når de hver uge er på tur – og udover at den er sjov og skæg at se på – så sidder den rigtig godt på hans ryg og er fint polstret på skulderstropperne.

Vi har alt i alt været rigtig glade for produkterne og overvejer faktisk at udvidde samlingen med en rygsæk til Fidusen – hun har dog forelsket sig i en variant med en lyserød mus, som tilsyneladende er udgået, så det har nok lidt lange udsigter 😉

Lige nu kan du på Petit Podium vinde én af de fine rygsække – og der er frit valg mellem 12 forskellige sjove dyr – du finder konkurrencen lige her 🙂

English:
My children loves these bags from Skip Hop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *