Med Trutten i biografen til Buster filmfestival

P1130062

P1130063

P1130064

Skjorte: Ralph Lauren -.- Bukser: MarMar Cph -.- Sko: New Balance -.- Seler: Etsy

Så er jeg her igen – Trutten ved tastaturet. Jeg har nemlig været på tur i dag, og jeg ved jo, at I elsker at høre om mine udskejelser.

Jeg var inviteret til gallapremiere på den helt nye film fra Disney “Flyvermaskiner” – som nærmest er Cars –  bare med flyvermaskiner 😀 – og så var min mor så heldig, at hun kom med som min ledsager.

Det var i anledning af åbningen af Buster Filmfestival – som er en filmfestival kun for børn. Det foregår i København over de næste 11 dage – og billetterne koster kun 15 kr (eller er endda gratis til flere forestillinger).

Det er første gang, jeg sådan for alvor har været biografen (det tæller ikke helt med sådan en halv times Postmand Per) – men det var SKØNT! Jeg sad musestille og blev faktisk halvirriteret på min mor, som flere gange sad og hviskede til mig under filmen – sig mig ved hun slet ikke, at man skal være stille?

De delte kanelgifler og Mathilde kakaomælk ud – så absolut en værdig morgenmadsmenu, når man er 4,5 (min mor så nu heller ikke ud til at beklage sig) – Sofie fra Ramasjang bød velkommen – og så fik vi sunget fødselsdagssang for en eller anden “Marianne Jelved”, som åbnede hele festivallen og tilfældigt også havde fødselsdag.

Alt i alt var det en skøn formiddag – film, kanelgifler og kakao – aaaah!

Du kan finde programmet for hele festivallen lige her – og her kan du også sortere i programmet efter alderstrin. Der er en del film for børn fra 3 år og op, så jeg foreslog en bif-tur til børnehaven, og så tror jeg også, at min mor og jeg skal ind og se en film mere  – Fidusen er jo kun 2, så hun kan “desværre” ikke komme med 😀

PS. Filmen var FANTASTISK – hvis du elsker Cars, så er du nødt til at se den – og så kan du også godt få skrevet noget af legetøjet på din ønskeseddel til jul.

 

Kys kys,

 

 

English:
We went to the movies today to wath the new Disney movie “Planes” – and we loved it!

It was the start of the Buster Filmfestival for children in Copenhagen.

P1130059

foto 2

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *