Angulus SS14 – nye farver og mønstre

P1110916-001

P1110922

P1110924

P1110928-001

P1110932-001

P1110936

Herhjemme ELSKER vi Angulus. Det er et mærke, jeg forbinder med kvalitet, komfort – og så har de så mange fine modeller og designs, at både mor og børn har meget svært ved at beslutte sig, når der skal købes nye sko, støvler eller sandaler.

Under CIFF KIDS fik jeg en lang og god snak med Marianne Britt, der er chefdesigner hos Angulus og står for design af både børne- og damekollektionen. Hun viste mig nogle af de nye farver og mønstre, vi kan se til næste sommer – og jeg er slet ikke i tvivl om, at Trutten skal have et par af de militærfarvede støvler – er de ikke fantastiske?
De metallic sandaler – især i bronze/rosenguld er også SÅ smukke, den ferskenfarvede lak og ikke mindst sandalerne med leopard – og og og. Du kan nok høre, at jeg har mange favoritter? 😀

Hvad er din erfaring med Angulus til børn – og har du mon haft nogle af deres sko til dig selv?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *