NoaNoa Miniature SS14 show og favoritter

P1110063

P1110062

Rikke Astorri - designeren bag Noa Noa Miniature
Rikke Astorri – designeren bag Noa Noa Miniature

P1110092

P1110097

P1110037

P1110048

Jeg er vild med NoaNoa Miniature – det har jeg aldrig lagt skjul på. De har et helt specielt fint og sart univers med masser af blomster, nostalgi og smukke farver. Jeg mixer det altid ind i Fidusens andet tøj, så det får lidt modspil til det meget feminine look.

I SS14 kollektionen havde der dog sneget sig en del mørkegrå og sorte farver ind – og endda også lidt neon, så det pludselig af sig selv giver en fin kontrast til Noa Noa Miniatures kendte look – og det har bestemt ikke gjort mig mindre vild med kollektionen.

Gummistøvlerne er allerede på vores indkøbsliste – og den hvide kjole med broderi Anglaise er også – og den hvide kjole med bæltet – og og og 😉

Det er 3. gang, de afholder show under CIFF KIDS, og begge de foregående gange har jeg siddet og sukket og smilet under showet – fordi det er så frygteligt fint og passer perfekt til tøjet – og ikke mindst til de børn, der går model med tøjet.

Denne gang var ingen undtagelse – og som en stor overraskelse, havde de fået Alberte Winding til at synge nogle af sine kendte hits som musik til showet, og det fungerede simpelthen PERFEKT! – det gav den bedste intime stemning.

De lidt mørkere looks - jeg ELSKER trøjen i midten.
De lidt mørkere looks – jeg ELSKER trøjen i midten.

2013-08-08 0012

3 af mine yndlingsitms - de to hvide kjoler og den fantastiske blomstrede jakke.
3 af mine yndlingsitems – de to hvide kjoler og den fantastiske blomstrede jakke.

 

 

To smukke sæt, som Fidusen gerne måtte eje!
To smukke sæt, som Fidusen gerne måtte eje!

noanoaminiaturess14-2

noanoaminiaturess14-1

English:

I love Noa Noa Miniature – and the SS14 collection is no exception. Their floral  universe is fantastic – and this time they have added some black and grey colours as well.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *