Bliv personlig sponsor for et dyr i Zoo i samarbejde med Kinder

Bavian_hoej.ashx

Jeg vil lige give tippet videre om en rigtig sjov konkurrence, du kan deltage i sammen med dit barn 🙂

Zoologisk Have i København har nemlig i samarbejde med Kinder Pingui og Kinder Milk-slice skudt gang i en virkelig sjov konkurrence for børn i hele Danmark.

Man kan vinde et personligt sponsorskab for ét af dyrene i Zoo i et helt år, hvor ens familie samtidigt får adgang til Zoo i hele det år, sponsorartet løber. – jeg er helt sikker på, at Trutten ville elske at være sponsor for løverne, som er hans favoritdyr.

Formålet med konkurrencen er at fremme børns udvikling gennem leg og sjove, udfordrende aktiviteter og give dem et indblik i, hvordan Zoo København arbejder med dyr.

 

Om konkurrencen:

Barnet, der vinder Kinder og Zoos konkurrence, vil få et sponsorskilt med sit navn og det valgte dyr, så alle kan se, at barnet er personlig sponsor. Desuden vil barnet og dets nærmeste familie få et årskort, så sponsordyret kan besøges regelmæssigt. Konkurrencen er lavet for at fremme børns udvikling gennem leg og sjove, udfordrende aktiviteter og for at give dem et indblik i, hvordan Zoo København arbejder med dyr.

For at vinde det personlige sponsorat skal barnet vælge den dyregruppe, han eller hun gerne vil være sponsor for. Barnet kan frit vælge mellem en løve, en giraf, en pingvin, en abe eller en elefant. Dernæst skal barnet svare på tre spørgsmål:

  1. Hvorfor er det vigtigt at behandle dyr godt?
  2. Hvordan ser en almindelig dag ud for det dyr, du ønsker at være sponsor for?
  3. Hvorfor er du den rette til at blive personlig sponsor.

Svarene skal sendes til personligsponsor@mannov.dk. Her vil en dommerkomite med repræsentanter fra Zoo København og Kinder Pingui og Kinder Milk-Slice udvælge en vinder. Vinderen får overrakt sit personlige sponsorat ved en særlig event i Zoo København lørdag d. 14. september 2013 kl. 12.00 og selve konkurrencen løber frem til 1. september.

 

Hvilket dyr ville dit barn mon vælge at være sponsor for? 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *