Vind et års forbrug af Aqua D’or

Familie

 

 

EDIT: Konkurrencen er slut – den heldige vinder blev: STINA – som har fået direkte besked 🙂

Inden sommeren er helt slut, vil jeg skynde mig at skyde en hurtig konkurrence i gang, hvor du kan vinde en lækker, læskende præmie.

Aqua D’or har nemlig lanceret en ny læskedrik helt uden sukker, med blid brus og uden kunstige smags- og farvestoffer. De er perfekte, hvis man gerne vil have noget lidt mere læskende end vand i løbet af dagen, men ikke vil have sodavand eller andre sukkerholdige drikkevarer.

De fåes i tre forskellige varianter: hyldeblomst & æble, citron & grapefrugt samt hindbær & solbær – og herhjemme har vi især brugt dem, når vi har spist frokost på farten, hvor alternativet bare er en flaske vand.

Jeg har fået lov at udlodde et helt års forbrug – det svarer til 120 stk til en samlet værdi af 1380 kr plus levering og pant.

For at deltage, skal du såmænd blot lægge en sød kommentar til dette indlæg. Jeg vil blive meget glad, hvis du også følger med på Bloglovin eller Facebook, men det er bestemt intet krav 🙂

Konkurrencen slutter fredag den 30/8 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, som får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *