Sort silke i et smukt aftenoutfit

 

IMG_0022

IMG_0031

IMG_0026IMG_0028

 

IMG_0018-001

IMG_0089

designersremix

Torsdag aften under modeugen var Manja og jeg først til et beachparty med CIFF – og derefter gik turen videre til Designers Remix, der holdte deres show på Den Blå Planet. Både showet og lokationen var fuldstændigt fantastisk, og det var en skøn måde at slutte vores dag af på – efter en intens dosis børnemode 😉

Jeg havde igen taget mit jumpsuit fra Rützou på – denne gang havde jeg valgt at lukke det til foran – så det var lidt mere klassisk at se på. Jeg kan egentlig bedst lide det åbent, (som jeg har det her) men jeg boede på Bella Sky under modeugen og havde glemt den bodystocking, jeg ellers har haft på indenunder – så jeg klarede den vha en sikkerhedsnål 😀

Jeg er stadigt helt vild med det jumpsuit – det ligner fra lang afstand et helt klassisk sæt med blazer og sorte bukser – og når man så kommer tæt på og ser, at det faktisk er en buksedragt i silke, så får det pludselig et helt andet og mere eksklusivt udtryk – og så er det bare én af de ting, jeg føler mig rigtig godt tilpas i.

Jumpsuit: Rützou -.- Sko: Gestuz -.- Clutch: Yvonne Koné

English:
I wore this outfit during Copenhagen Fashionweek. I went to a beachparty with CIFF and afterwards I attended a show with Designers Remix SS14 collection.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *