Salt-water sandals

P1120120-001

P1120123

P1120126

P1120115

P1120122

Jeg havde allerede inden CIFF KIDS kigget listen over udstillere igennem, og jeg blev meget glædeligt overrasket over at finde Salt-water sandals derpå.

Det er et gammelt amerikansk firma, som har lavet sandalerne lige siden 1940, så de er noget af en klassiker efterhånden.

Det geniale ved Salt-water – udover det fantastiske design – er at de kan tåle vand. De kan tåle en tur i vandpytterne – en tur i havet – ja de kan sågar tåle en tur i vaskemaskinen. Og de er altså vel og mærke lavet af læder, så de endda tilpasser sig foden, når man har brugt dem et stykke tid, og derudover er der på nogle af modellerne et spænde hen over foden, så de kan justeres præcis efter fodens bredde.

Læderet er imprægneret med et specielt produkt, der gør at de kan tåle vand på den måde – og jeg synes ærlig talt, det er ganske fantastisk, at de er så praktiske og brugbare.

Som et ekstra plus, så fås de også i voksenstørrelse – og jeg  må ærligt indrømme, at jeg er fælt fristet af tanken om matchende sandaler i enten gul eller marineblå til Trutten, Fidusen og mig

De forhandles fra deres egen webshop eller hos danske Astas

Opdateret for nylig18

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *