Kunsten at give gode gaver

skylander

Jeg har fødselsdag i dag, og den er blevet tilbragt under idylliske forhold i et sommerhus, hvor jeg har fået en masse arbejde fra hånden, mens min mand og børnene er på arbejde og i institution.

De mødte sent i dag – så der var god tid til morgenhygge, flag og fødselsdagssang, god morgenmad – og ikke mindst gode gaver.

Trutten havde for første gang fået lov til selv at vælge, hvad han ville købe til mig – og valget var faldet på den Skylander, han selv ønsker sig allermest. Der må næsten være den ultimative kærlighedserklæring – at han vil give mig en gave, han selv ville blive så glad for 😉
Det har været nogle lange dage for ham, hvor han skulle holde på hemmeligheden. Han har fået afsløret, at det var en Skylander – men, som han sagde, så havde han jo ikke fortalt, HVILKEN Skylander, jeg fik.
I nat vågnede han tre gange for at spørge, om det snart var morgen – så spændt var han på at give mig sin gave ❤

Nu glæder jeg mig til at få familien hjem igen, så vi kan hygge med store bøffer, rødvin, fiskefrikadeller og sødmælk – gæt selv, hvem der skal have hvilken menu 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *