Modeugeoutfit i blæsevejr

 

P1110985-001

P1110988-002

P1110989-001

P1110990-001

Et outfit fra en blæsende dag under modeugen.

Det meste af min modeuge blev tilbragt inde i Bella Center, hvor jeg deltog i CIFF KIDS. Det var som at være i en lille bobbel – der var rygende varmt, og der var ingen vinduer – så man fik sig altid lidt af et chok, når man ved slutningen af dagen bevægede sig udenfor.

Min søde partner in crime – Manja – var altid god til lige at insistere på, at vi fik taget outfitbilleder – jeg prøvede at slippe, for ovenpå en lang dag i en messehal, følte jeg mig ikke helt i hopla – men der var ikke noget at gøre 😉

Silkeskjorten her er en gammel kollektionsprøve, jeg for en del år siden købte på et lagesalg hos by Malene Birger – og jeg ELSKER den! Den er så fin og sart i sit udtryk – og jeg elsker blondekanterne og den høje krave.

Jeg sætter den faktisk oftest sammen med mine lædershorts, for at skabe en kontrast til de delikate blonder – og det var også det, jeg endte med at gøre her.

Silkeskjorte: by Malene Birger -.- Lædershorts: Cheap Monday -.- Sandaler: Jimmy Choo X H&M -.- Solbriller: Rayban

English:

This is one of my outfits from my days at CIFF KIDS during Copenhagen Fashionweek 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *