Invitation – en generation uden HIV

_MG_1512.psd

Jeg modtog i går en fin invitation med posten fra bObles, og jeg vil meget gerne dele invitationen her på bloggen.
Det er ikke så ofte, jeg blot videregiver info fra en pressemeddelelse, men dette støtter en fin og meget vigtig sag, som ligger mig meget nær.

Hver dag fødes 1.000 børn med hiv et sted i verden. Det sker, når barnets mor er hiv-smittet og ikke har adgang til den medicin, der sikrer, at barnet ikke smittes.

Langt størstedelen af de børn, der starter deres liv som hiv-smittede, bliver født i verdens fattigste lande, og vil dø, hvis de ikke får behandling. Men der findes en løsning. En medicin, der er enkel, billig og effektiv, og som forebygger, at moderen overfører hiv til sit barn ved fødslen.

Sidste år lykkes det at give denne medicin til næsten halvdelen af alle gravide, hiv-smittede kvinder i verden. Det er et fantastisk resultat, men det kan blive endnu bedre.

Derfor er AIDS-Fondet, bObles og Libero er gået sammen om kampagnen ’En generation uden hiv’. Målet er, at 2015 bliver året, hvor alle kvinder, der har brug for det, får denne medicin, så ingen børn fødes med hiv. Den første generation uden hiv.

Du kan klikke dig ind på deres kampagneside, hvor du kan skrive under på en underskriftsindsamling, der opfordrer vores udviklingsminister til at øge vores bidrag til den fond, der financierer medicin til de hiv-smittede gravide. Derudover kan du købe lækre røde bObles produkter, der er lavet specielt til dette formål, hvor overskuddet går til AIDS-Fondet – og sidst men ikke mindst, så kan du møde op til en festlig dag i morgen, hvor hele kampagnen skydes i gang ved Nørrebrohallen her i København.

Invitation

Det vil glæde os at se dig til lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV fredag 16. august kl. 12.00 til 16 på Den Røde Plads på Nørrebro.

Program

12.00: Arrangementet åbner med tumle-sanse-legepladser og goodiebags til alle indeholdende en lille, rød bObles elefant, aids-sløjfer og en bog fra Libero

13.00-14.00: Tale ved skuespiller Camilla Bendix, der er ambassadør for kampagnen og Kirsten Kaas, der er mor, hiv-smittet og bestyrelsesmedlem i AIDS-Fondet

Masser af musik og underholdning med bl.a. Thomas Sandberg, som spiller på alt

14.00-16.00: Fri leg, tumle-sanse-legepladser med masser af kampagnens røde elefanter og andre bObles tumlemøbler, der udfordrer sanser og motorik

Konkurrence: Deltag i konkurrence om bObles møbler, et års forbrug af bleer fra Libero og bogen Giv Livet En Tanke fra AIDS-Fondet.

Du kan tilmelde dig på AIDS-Fondets Facebook her

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen

AIDS-Fondet, bObles og Libero

PS: Libero har sørget for pusleborde på pladsen, hvor du kan skifte dit barn, Café La Rouche sælger kaffe og sandwich til fordel for AIDS-Fondet

file-374-424005-14843

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *