Velkommen til hverdagen

P1120033

P1120035

Så er hverdagen i gang igen – og jeg må ærligt indrømme, at jeg byder den varmt velkommen!

Torsdag gik modeugen i gang for mit vedkommende med nogle intense dage på CIFF KIDS og forskellige middage og events om aftenen. Lørdag tilbragte jeg den første halvdel af dagen på CIFF KIDS, hvorefter jeg sprang på toget mod Skanderborg for at få min første festivaloplevelse nogensinde – jeg var jo nødt til at se, hvad det er, min mand laver hvert eneste år – og det tyder ikke på, at det er alt for hårdt arbejde 😉

Jeg nåede sådan ca. 24 timer på festivallen – men nåede både at indtage en stor, velstegt steak, østers samt muslinger – så det med festival er måske ikke helt så tosset endda 😉

Nu er vi tilbage i hverdagen, og det har været tiltrængt, kan jeg godt mærke.  Jeg har stadigt en masse hængepartier fra både bryllup og CIFF KIDS, der skal styr på – og så har jeg en bugnende fuld indbakke, som vist også snart kræver lidt opmærksomhed. Og så skal der ikke mindst tilbringes en masse tid med både Trutten og Fidusen, som jeg har savnet noget så forfærdeligt her i weekenden.

Outfitbillederne er ikke fra Skanderborgfestival men fra en aften under modeugen – madbilledet er derimod vaskeægte festivalmad – det kunne jeg sagtens vænne mig til 😉

Shorts: by Malene Birger -.- Tanktop: by Malene Birger -.- Blazer: H&M -.- Stiletter: Marc by Marc Jacobs -.- Solbriller: Rayban

e465904c01d911e39ff222000aa8009c_7

57d5db56027811e38bf022000a9f139a_7

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *