Dagbog: Dag 2 på CIFF KIDS

Jeg ligger i min store bløde hotelseng på Bella Sky og prøver at fordøje alle de indtryk, der har samlet sig efter en lang og god dag i går på CIFF KIDS.

Det er svært at forklare, hvor fuldstændigt fantastisk dagene på CIFF KIDS er – men kombinationen af Manjas selskab hele dagen (vi sludrer normalt sammen mange gange dagligt via FB chatten, så det er vidunderligt at have de her dage sammen), alt det smukke tøj jeg får set, alle de nye mennesker, jeg møder – og ikke mindst alle de velkendte ansigter, jeg ikke har set siden sidste CIFF KIDS – alle de ting i én skøn forening er altså helt magisk.

Jeg havde egentlig planlagt at starte tidligt i morges, men sengen var simpelthen så blød, at den stort set slugte mig og først slap sit greb lige tids nok til at jeg kunne kaste mig over morgenmadsbuffeten og derefter nå en hurtig kop kaffe og hyggesnak med søde Helena fra The Junior inden første punkt på dagens program.

P1110544

P1110523

P1110558-001

Petit by Sofie Schnoor afholdte endnu en gang et show på CIFF KIDS – og det var endnu en gang et fantastisk show med dans, glade børn, balloner – og ikke mindst en fantastisk tøjkollektion, som var stærk til både piger og drenge.

Efter showet var der en lille reception på deres stand på messen, så kl 11.30 blev dagens første glas champagne indtaget 😉

P1110595

Derefter havde CIFF KIDS arrangeret en bloggerfrokost, hvor vi fik lidt lækkert og spise, genså trendshowet (det bliver vist hver dag under messen – og normalt ser jeg det også hver dag 😀 ) og ikke mindst få en lille rundvisning hos nogle udvalgte brands, som dermed kunne gå lidt i dybden med at fortælle om deres kollektion, favoritstyles osv.

[M8] er et helt nyt dansk mærke til de lidt ældre drenge.
[M8] er et helt nyt dansk mærke til de lidt ældre drenge.
Skønne Charlotte - kvnden bag Wheat
Skønne Charlotte – kvnden bag Wheat
Jeg ELSKER t-shirten med de maritime vibes fra Wheat
Jeg ELSKER t-shirten med de maritime vibes fra Wheat
En af de fine kjoler fra Noa Noa Miniature
En af de fine kjoler fra Noa Noa Miniature
Joen fra New Generals fortæller om den nye kollektion
Joen fra New Generals fortæller om den nye kollektion
FANTASTISK nyhed fra New Generals
FANTASTISK nyhed fra New Generals
Lou kigger på Soft Gallerys fantastiske kollektion
Lou kigger på Soft Gallerys fantastiske kollektion
Petit by Sofie Schnoor har netop lanceret en Dance kollektion
Petit by Sofie Schnoor har netop lanceret en Dance kollektion
Kvinden bag Sofie Schnoor
Kvinden bag Sofie Schnoor

Vi fik besøgt [M8] (mate), Wheat, Noa Noa Miniature, New Generals, Soft Gallery og Petit by Sofie Schnoor.

P1110840

Derefter nåede Manja og jeg lige hurtigt op for at få lidt sukker indenbords (jeg bryder mig normalt slet ikke om sodavand, men de sidste par dage har jeg drukket flere colaer, end jeg har gjort det seneste år) – og så var det tid til et event hos name it.

De havde inviteret en flok bloggere forbi deres stand for at fortælle lidt om deres kollektion – især med fokus på deres nye Limited by Name It og deres express kollektion, som kommer i butikkerne allerede til oktober.

Jeg fandt mange fine favoritter, som jeg nok skal dele ud af i et andet indlæg. Der var som altid en hyggelig og meget uhøjtidelig stemning hos name it, og det var rart at få sat ansigt på deres nye “PR-pige” som jeg ellers kun har haft kontakt med via mail.

Efter name it havde jeg for første gang tid til selv at gå rundt og få kigget lidt på messen. Jeg har altid en lang liste over brands, jeg gerne vil nå at besøge – men jeg kan også godt lide at snuse lidt rundt bare og kigge, fordi jeg ofte opdager helt nye mærker på den måde.

P1110950

P1110969

Denne gang var der to brands, som hurtigt fangede min opmærksomhed – nemlig Wolf & Rita som er et portugisisk mærke og em – Emma och Malena, som er et svensk mærke med meget maritime vibes (jeg blev derfor også draget af deres stand, så snart jeg spottede striber og marineblåt 😀 ).

P1110916

Manja og jeg  nåede også forbi Angulus, hvor vi talte med designeren, som designer hele deres kollektion til både børn og kvinder. Det var virkelig spændende at høre  om hendes tanker i forhold til at skulle forny og videreudvikle et så gammelt og traditionsbundet brand, så det skal jeg nok fortælle meget mere om senere.

Alle vinderne af Børn i Byen prisen
Alle vinderne af Børn i Byen prisen

Manja og jeg tog op på mit hotelværelse for hurtigt at få skiftet tøj og blive frisket lidt op – og så var det ellers tilbage på CIFF KIDS, hvor der skulle afholdes Børn i Byen Prisen – hvor en række priser blev overrakt til de vindere, der var blevet fundet af Børn i Byens læsere. Efterfølgende var der middag udenfor i det dejlige vejr,  hvor jeg havde fornøjelsen af at dele bord med Fie, Mette, Cille og Manja – og det var hyggeligt lige at få hilst lidt mere uformelt på nogle af menneskene bag de forskellige brands.

Træt efter en lang - men meget god dag :)
Træt efter en lang – men meget god dag 🙂

Kl 21 var vi mere end klar til at komme i seng oven på en lang og skøn dag – og så er det for mit vedkommende sidste dag med CIFF KIDS i dag – der er dog også åbent hele dagen i morgen 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *