Dagbog: dag 1 på CIFF KIDS

Petit Podium har den store ære og fornøjelse at være officiel blogpartner for CIFF KIDS, og vi har derfor lovet at blogge lidt undervejs for at dele vores indtryk og oplevelser på vores blogs.

Jeg vil gerne gå lidt mere i detaljer med både brands og shows de næste par uger efter messen – så i stedet får du her en lille dagbog med mine oplevelser hver dag under CIFF KIDS.

kronprinssese mary

Dagen startede helt fantastisk for en royalist som mig – mens jeg stod udenfor og ventede på Manja, blev jeg gennet lidt til side af en vagt, hvorefter Kronebil nr 8 standsede lige ud for mig, og smukke Mary steg ud af bilen.

Jeg blev helt starstruck, men fik alligevel fisket mobilen frem for at tage et billede af hende. Der stod ikke andre end mig udenfor, og da hun lige så sødt og venligt stillede sig op og og smilte til kameraet, blev jeg ærlig talt en smule flov over at stå og fotografere 😀

Manja og jeg løb ind i søde Mette fra Carlas Café, og vi tog sammen hen til pressebrunch på CIFF og Dansk Direction – som er en interaktiv udstilling, Uffe Buchard og Kim Greenå står bag.

Derefter satte vi os op i presserummet og sludrede over en kop kaffe og noget morgenmad, inden vi skulle i gang med dagens program. Vi nåede at hilse på flere andre søde bloggere – bl.a. Camilla og Jannie som er 2 af vores nye bloggere på Petit Podium – og så var det ellers ned til det første show.

P1110092

Noa Noa Miniature åbnede ballet med et fantastisk show, som jeg glæder mig til at vise i detaljer. Alberte Winding sang live til akustisk guitar til showet – det gav en fantastisk intim effekt, som passede perfekt til det fine tøj – og jeg kan godt afsløre, at tøjet faktisk overraskede mig ved at bevæge sig lidt væk fra det blomstrede og over i den mere mørke genre.

P1110214

postkort

Vi nåede faktisk kun lige at få lagt billederne fra kameraet over på computeren, før næste show så småt gik i gang. Denne gang var det CIFF KIDS trendshowet, som er lavet af Cover Kids og viser tøj fra de fleste udstillere på CIFF KIDS.

Showet var som altid helt helt fantastisk og jeg elskede stort set alle tendenserne denne gang – hvor jeg ellers plejer at have 2 favoritter ud af de 4 tendenser. Vi fik en overdådig goodiebag, som bl.a. indeholdte et postkort med vores fine Petit Podium kanin af Jane Stub Kirchhoff – hvor var det stort at se den på tryk!

P1110265

Søde Manja til New Generals showet - man kan faktisk spotte en del andre bloggere på billedet, hvis man kigger godt efter ;)
Søde Manja til New Generals showet – man kan faktisk spotte en del andre bloggere på billedet, hvis man kigger godt efter 😉

Efter en hurtig omgang frokost og kaffe med Mette og Manja i presserummet, var det nu tid til New Generals show. Jeg har glædet mig rigtig  meget, fordi jeg de to seneste gange er blevet forhindret i sidste øjeblik. Der er sket en tydelig udvikling med tøjet hos New Generals, og hvor det tidligere var præget af et mere grafisk og skulpturelt udtryk, er det nu mere ovre i street-genren. Men det skal du nok se mere til i et separat indæg.

P1110331

Efter showet var der endelig tid til at komme rundt og kigge lidt på de forskellige stande. Vi lagde ud hos Mads Nørgaard – og det var præcist lige så fantastisk, som jeg havde håbet på. De havde den ene skønne style efter den anden – både til drenge og piger, og jeg har allerede de første mange ting på min mentale indkøbsseddel til Trutten og Fidusen.

P1110338

Dernæst var jeg på besøg hos søde Minna fra Poppy Rose. Det er altid ét af de besøg, jeg ser allermest frem til – dels pga Minna som altid er så hjertevarm og imødekommende – men ikke mindst også pga det fantastiske tøj, som stadigt er et af mine absolut favoritbrands indenfor børnetøj. Jeg fik set hele kollektionen igennem og fotograferet mine favoritter, inden dagens sidste show gik i gang.

benjaminlasnier fashionshow

P1110420-001

 

Det var instagramfænomenet Benjamin Lasnier – en dansk dreng med over 1 million følgere på instagram, der lancerede sin første tøjkollektion, der blev vist frem ved et show.

Det var med piger, der instagrammede og sms’ede, dansere der leverede shows – og som finale blev Benjamin hevet op på scenen (han sad og så hele showet mellem sin mor og far blandt tilskuerne) og var med til sidst.

P1110442

P1110443

P1110444

Herefter gik turen over til Bella Sky Hotel, som ligger lige ved siden af Bella Center, hvor jeg tjekkede ind på 17. etage – på en gang, der kun er forbeholdt kvinder. Meningen er vist, at kvinder skal kunne føle sig sikre, når de rejer alene (gangen er låst helt af for andre gæster) – men derudover er der kræset lidt ekstra for detaljerne på værelset – og med en udsigt over Amager Fælled fra 17. etage, klager jeg bestemt ikke.

IMG_0018

IMG_0022

Efter et hurtigt tøjskifte, mødtes jeg igen med Manja og nogle af de søde mennesker fra CIFF KIDS for at tage en shuttlebus ud til Amager Strandpark, hvor vi skulle til networking dinner. Det blev holdt på en husbåd i skønne omgivelser med nordisk tapas og god  musik, men efter en times tid takkede Manja og jeg af og tog en taxa 1,5 km hen til Den Blå Planet, hvor vi sluttede dagen af med at overvære Designers Remix’ flotte show – og SÅ var det ellers til at tage hjem og få styr på billeder fra hele dagen, få hvilet de trætte føder og få forfattet dette indlæg 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *