Efterårets børnetrends AW13 – Future Rascals // Neon overtøj

2013-02-02 0017

Næste del i af mine indlæg om 2013 efterårets modetendenser indenfor børnetøj, som jeg så på CIFF KIDS messen tilbage i januar, hedder Future Rascals.

Det er klart den tendens, jeg selv har mest svært ved at forholde mig til – men derfor skal du jo ikke snydes 😉
Future Rascals er neon, sølv, moonboots, varmt overtøj, tekniske materialer, cool attitude og modige kombinationer.

Umiddelbart tænker jeg, at denne tendens passer bedst til de lidt ældre børn – måske helt op mod tween-segmentet, men jeg skal ikke kunne sige, om jeg kun har den tanke, fordi det ligger meget langt fra det tøj, jeg klæder både Trutten og Fidusen i.

Neon i små mængder er rigtig fint – både til mine børn og til mig selv  – så jeg kan sagtens bruge elementer fra denne tendens og plukke dem ud – fx er jeg blevet ret varm på en neonvest fra Ver de Terre efter at have set, hvor lækker den er på Manjas smukke datter.

Hvis du vil finde items fra Future Rascals tendensen, så kan du helt sikkert finde det hos både Ticket 2 Heaven, Reima, Ver de Terre og Name It – de har alle outerwear af virkelig god kvalitet og  med neondetaljer i både større og mindre mængder.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *