Skønhedsrutiner op til brylluppet – anbefaling af shellac i København

P1100086

P1100087

P1100095

P1100099

I tiden op til brylluppet havde jeg planlagt flere forskellige skønhedsrutiner, så jeg kunne være helt klar til den store dag. Som en ekstra bonus, var det virkelig skønt og tiltrængt at sætte noget tid af til at blive forkælet og plejet – for der var virkelig meget at se til de sidste uger.

Jeg havde besluttet mig for fire forskellige ting, jeg ville have fokus på – hud, hår, negle og vipper.

Håret fik jeg farvet 1 uge inden brylluppet – det skulle endelig ikke klippes, fordi det åbenbart er nemmere at sætte, når det ikke er nyklippet – og tidspunktet for farvningen var helt perfekt, fordi det så ikke så helt nyfarvet ud, men der var stadigt ikke kommet udvoksninger.

Mine negle fik jeg ordnet 2 dage inden – og sikke en luksus!

Jeg havde spurgt Katja til råds om, hvem hun kunne anbefale til at ordne mine negle – og svaret faldt prompte: Sol Quito fra Nailfix & Beauty. Jeg fik det sødeste svar tilbage fra Sol, og i det hele taget er hun simpelthen så sød og imødekommende, at man ikke kan undgå at føle sig godt tilpas og velkommen i hendes salon.

Hun har en lille hyggelig salon inde i St. Kongensgade – og for mig var det skønt, at den lå så centralt – for tid var som sagt ikke just det, jeg havde allermest af de sidste par dage inden brylluppet.

Jeg havde min mor med, så vi kunne sidde og udnytte tiden til at hyggesnakke – og Sol var SÅ hyggeligt et supplement til vores samtale – og for mig er det altså ret vigtigt i en situation, hvor man sidder i flere timer så tæt på et fremmed menneske.

Jeg fik først og fremmest en meget tiltrængt fodbehandling med fodbad, peeling og exfoliering. Det var ren nydelse og luksus – og mine fødder var helt baby-bløde bagefter.
Dernæst fik jeg en mini-manicure, hvor mine fingernegle lige blev filet til og fik ordnet neglebånd – og så fik jeg shellac på neglene på både hænder og fødder – og hold nu op, hvor er det dog fantastisk!

Jeg har ikke tidligere prøvet shellac, så jeg anede ikke, hvor holdbart det er. Det sidder ganske enkelt bare fast, og det skaller ikke, bliver ikke ridset – ja det vokser simpelthen bare af, med mindre man fjerner det selv.

Det var et perfekt valg for mig, fordi jeg jo skulle arbejde med flere praktiske forberedelser de sidste dage og derfor ikke kunne undgå, at det gik ud over mine negle. Faktisk er det nu snart 4 uger siden, at jeg fik det lavet – og der er ikke noget at se på lakken overhovedet – udover en udgroning, som jeg desværre ikke længere kan forsvare, så nu må det af.

Det sidste billede er taget præcist to uger efter, jeg fik lakeret neglene – og som du kan se, så er den stadigt helt perfekt – med undtagelse af udgroningen.

Det koster ca. 325 kr for at få lakeret neglene – og jeg kan varmt anbefale dig at få det gjort hos søde Sol hos Nailfix – især om sommeren, hvor man bader, er ved stranden, bruger solcreme osv. synes jeg, man er nødt til at skifte neglelak nærmest hver anden dag – og det er især om sommeren, at jeg elsker at have neglelak på.

Er jeg mon den eneste, der ikke før har prøvet har stiftet bekendtskab med dette vidunderprodukt?

P1100640

Min smukke vielsesring, som jeg nok skal vise bedre billeder af, når de kommer fra fotografen, er lavet hos Ege Art

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *