Lykken er: sol og sommer på Fyn

flag

 

sommerbrunch

IMG_5824-001

IMG_5890

IMG_5913

IMG_5919

I weekenden har vi fejret min svigermors fødselsdag på Fyn i det mest fantastiske vejr, man overhovedet kunne tænke sig.

Min svoger og svigerinde havde to af deres børn med -en dreng, der er et år yngre end Trutten, og en pige der er et år yngre end Fidusen.

Der er liv, (larm) og glade dage, når de alle er samlet – men sikke en gave at være så tæt på sine fætre og kusiner aldersmæssigt. Vi voksne hyggede med lækker hjemmelavet brunch, mens børnene legede med vandsprederen på græsplænen – præcist som jeg husker det, fra dengang jeg selv var barn.

Søndag var vi en tiltrængt tur ved stranden – og så vinkede vi ellers farvel til Trutten og kørte tilbage til København uden ham – han skulle nemlig på en miniferie hos Farmor og Farfar. Via en lind strøm af MMS’er ved vi, at han har det fantastisk – han hjælper Farfar på værkstedet og i haven og får is i massevis som belønning – og Farmor har ham med rundt til en masse spændende oplevelser. Fidusen; ja hun nyder at have sin Mor og Far lidt for sig selv – og Mor og Far? Ja de nød en aften i selskab med selveste Robbie Williams i går, hvor Fidusens søde Onkel havde barnevagt på sofaen, mens Fidusen sov fra det hele.

Så vi nyder det, gør vi – selvom vi i år ikke holder sommerferie men i stedet gemmer ferien til Tyrkiet med Morfar i oktober samt forhåbentlig 3 ugers ferie i Thailand til januar.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *