Du er sød musik… intimkoncert med Rasmus Nøhr

P1100404

P1100425

P1100431

I onsdags skulle vi indløse vores bryllupsgave fra min mands bror og hans hustru – nemlig en middag på Tisvilde Bistro med efterfølgende intimkoncert med Rasmus Nøhr.

Da jeg i sin tid fortalte om Fidusens fødsel herinde, var det akkompagneret af teksten til “Du er sød musik” af Rasmus Nøhr – og den sang har altid haft en helt speciel betydning for min mand og jeg.

Derfor glædede vi os også ekstra meget til koncerten – og så var det vores første aften ude sammen, efter vi var blevet gift.

Min svoger og svigerinde passede Trutten og Fidusen i deres sommerhus i nærheden – så der var tænkt på alt, og vi kunne bare nyde aftenen.

Maden var lækker, vejret var helt perfekt – så vi sad udenfor og nød maden til et glas kølig rosé – at min mands chef så helt tilfældigt troppede op med sin date og fik plads ved nabobordet kunne man måske godt have undværet 😀 – men det var nu meget sjovt, omend der gik et par timer, før de havde fået mig overbevist om, at det altså var helt tilfældigt.

Koncerten var fantastisk – Rasmus Nøhrs musik egner sig perfekt til en intimkoncert på den måde – og han skuffede bestemt ikke!

Kjolen er fra Soaked in Luxury og helt ny.  Jeg ELSKER farven på den, og så føles den præcist lige så lækkert som silke, selvom det rent faktisk er polyester. Det gode ved det er, at jeg ikke er lige så øm over den, fordi den netop bare kan ryge i vaskemaskinen – og selv i varmen, føles det ikke ubehageligt, som det ellers gør med kunststof.

Den ser desværre ud til at være udsolgt de fleste steder online – men modellen hedder Collia, og den fåes i flere forskellige farver.

Kjole: Soaked in Luxury -.- Læderjakke: Kate Moss X Topshop

English: A few days ago I was at a koncert with Rasmus Nøhr with my husmand – one of the presents from our wedding. It was a great evening and I got to wear a new dress from Soaked in Luxury. I love the colour and the fabric of this dress.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *