Restaurantanbefaling i Costa de Almería, Spanien

P1090739

P1090738

P1090688

Vi var ude at spise et par gange på ferien med Bravo Tours i Costa de Almería – og især én af restauranterne, kan jeg varmt anbefale – Chiringuito El Nido, som ligger ned til stranden kun et par km fra vores hotel.

Det ser ikke ud af noget særligt udefra – men det skal du ikke lade dig narre af. Når du træder indenfor, er der den hyggeligste, spanske atmosfære, hvor ejerne sad og hyggede med gæsterne – hyggede om gæsterne og samtidigt serverede den lækreste mad. Derudover ligger det lige ved stranden, hvor der var placeret en af de utallige legepladser – så først på aftenen kunne børnene slå sig løs der, mens vi ventede på maden.

Vi var nødt til at prøve deres paella med Seafood – både min mand og jeg er vilde med seafood, og det bliver bestemt ikke dårligere af at komme i en veltilberedt paella. Og maden skuffede bestemt ikke. Vi fik også flere andre forskellige småretter – som alle var utroligt lækre – og både Trutten og Fidusen hyggede sig på restauranten, hvor der var plads og rummelighed til at medbringe børn – og hvor de bestemt ikke blev opfattet som et irritationsmoment – nej tvært i mod!

P1090690

P1090695

P1090706

P1090717

P1090725

P1090731

P1090734

Spanierne var vilde med dem begge to – og da vi efter middagen blev budt på et lille glas likør, ja så dukkede de også op med en alkoholfri variant til børnene.

Ejeren var utrolig hjertevarm og rar – og da middagen var overstået, spurgte han, om han da ikke lige skulle køre os tilbage til hotellet – sikke en service! Generelt var det faktisk tydeligt at mærke, at der ikke var udenlandske turister i overflod i området – det var også tydeligt, at de andre gæster på restauranten primært var lokale familier, der skulle ud at spise (og det tager jeg altid som et godt tegn).

Vi tog en taxa hen til restauranten – det kostede ca. €5 – og på vejen hjem slentrede vi langs strandpromenaden med en sovende Fidus i klapvognen, og en frisk Trut på Fars skuldre – og gåturen tog vel ca. 45 minutter i meget langsomt tempo.

Det var en helt magisk gåtur hjem – stjernerne der spejlede sig i det blikstille hav, Trutten der nød privilegiet med at måtte være længe oppe, min mand og jeg, der kunne gå hånd i hånd og nyde stilheden, tale sammen uforstyrret og suge det sidste af vores ferie helt ned i maven, inden vi skulle vende næsen hjem mod Danmark igen.

Du kan finde mine andre indlæg om ferien her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *