Bryllupsnat på Hotel Guldsmeden

hotelguldsmeden

P1100153

P1100147

P1100152

Vi har været meget i tvivl om, hvor vi skulle tilbringe vores bryllupsnat. Min mor boede hjemme hos os i forbindelse med brylluppet, og hun havde tilbudt at passe børnene søndag formiddag, så vi kunne tage en overnatning på hotel frem for bare at være hjemme.

Samtidigt vidste vi dog også, at vi skulle forholdsvis tidligt hjem, da vi selv skulle stå for al oprydning i lokalerne efter festen – og når man så oven i købet går sent fra festen, så kunne det måske godt synes lidt spildt med et hotelværelse. Vi endte dog med at booke et værelse på hotel Guldsmeden på Vesterbro. Jeg havde hørt godt om det fra både veninder og familie, og efter vi havde booket det, var der faktisk endnu flere, der fortalte om deres positive oplevelser med hotellet.

Vores fantastiske bryllupsfest sluttede omkring kl 3.30, hvorefter vi hoppede i en taxa mod Vesterbro. Det føltes lidt skørt, når vi selv bor kun et par hundrede meter fra feststedet, men ÅH hvor var det en rar tanke at kunne se frem til en stor blød hotelseng, ingen friske børn næste morgen, luksus – og ikke mindst: tosomhed.

Hotel Guldsmeden er en lille kæde af hoteller, som er inspireret af en økologisk livsstil – og hvor indretningen og atmosfæren er et skønt mix af balinesisk og nordisk design og tankegang.

Det var lækkert, stilrent, luksuriøst – men også hyggeligt; noget som man ofte savner på hoteller, synes jeg.

P1100159
Et billede af det (trætte) nygifte par efter en lang og fantastisk dag.

Da vi vågnede næste morgen, var vi begge SÅ glade for, at vi havde valgt at tilbringe bryllupsnatten på et hotel. Det var helt specielt at ligge sammen og tale om alle oplevelserne fra brylluppet – og det var rart at starte dagen med bare at være os to – at kunne pakke vores morgengaver op i fred, og at vågne stille og roligt.

Vi begav os ned for at spise morgenmad – eller brunch, viste det sig at være. Og sikke en oplevelse. Det var en overdådig økologisk brunch, som nok nærmest topper alle de gode brunchoplevelser, jeg har haft i København (og dem har jeg haft mange af!). Deres scrambled eggs var uovertruffen, kaffen god, stærk og varm, der var de helt basale ting som pølser, bacon og æg – og så var der forskellige lækre salater og specialiteter. Fælles for det hele var at det var økologisk og veltilberedt – og jeg elskede de små detaljer som fx en kurv med gårsdagens brød og en opfordring til at bruge det, hvis man alligevel ville have ristet sit brød

Det allerbedste var dog deres gårdhave – som ærlig talt er en hemmelighed, jeg næsten ikke har lyst til at dele ud af 😉 Når man sad der i solen, så glemte man fuldstændigt, at man befandt sig lige midt på larmende Vesterbro. Mentalt var jeg af sted på en skøn destination i sydens sol og varme – det kan slet ikke beskrives, hvor fantastisk det var at slænge sig i en af sofaerne i gårdhaven, mens man indtog den lækre morgenmad.

foto 1

foto 2-001

foto 4

foto 5

Hotel Guldsmeden har også en, efter sigende, virkelig fantastisk spa-afdeling, som vi egentlig også havde adgang til, men den fik vi desværre ikke afprøvet, da oprydningen kaldte.
Men jeg kan varmt anbefale stedet – både til de nygifte, turisterne, dem der bare er på besøg, dem der holder en kæresteweekend uden børn – eller dem, der ikke behøver overnatning men bare har lyst til god brunch i lækre omgivelser – den mulighed er der nemlig også 🙂

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *