Finurlige fredagsfacts om vores bryllup

rikkekirke2

louikjoleryg

daviddans

louibooth

rikkesliklouilokale

Jeg kan lige så godt sige det: brylluppet fylder stadigt uendeligt meget hos både min mand og mig – vi havde den mest fantastiske dag, som vi kan leve længe på – og det smitter nok også af på bloggens indhold et godt stykke tid endnu, omend jeg nok skal prøve at sprede det lidt ud, så du ikke overdoser helt på bryllup 😉
I dag er jeg hjemme med en syg Trut – to dage tidligere i denne uge har det været Fidusen – så tiden er lidt knap, og derfor passer en omgang finurlige fredagsfacts med brylluupstema perfekt ind i dag 🙂

 • Kirken ligger under en kilometer fra vores hjem, og feststedet ligger lige midt mellem vores lejlighed og kirken – så alt var i gåafstand, hvilket var perfekt i det gode vejr.
 • Jeg tog min mands efternavn og han tog mit mellemnavn – begge børn har heddet den kombination siden fødslen, så nu hedder vi endelig det samme alle 4, hvilket især Trutten er overordentlig tilfreds med.
 • Vi havde inviteret 85 gæster og endte med at blive 69 – der er desværre en del familie i udlandet, som vi på forhånd godt vidste, der nok ikke kunne komme – men de skulle naturligvis inviteres alligevel.
 • Selve festen om aftenen var uden børn – også vores egne – til gengæld var alle børn mere end velkommende til vielsen og receptionen – og det var skønt at have dem med der.
 • Efter vielsen var vores gæster ude at sejle i en lille times tid, mens vi fik taget billeder. Det var perfekt, fordi vi så ikke skulle stresse over pludselig at forlade receptionen for at skulle fotograferes – og gæsterne nød virkelig sejlturen i det fantastiske vejr.
 • Vi havde en overdådig slikbuffet til receptionen med mere end 50 kg!! slik – og der var stort set intet tilbage næste dag 😛
 • Jeg havde lavet hjemmelavet hyldeblomstsaft efter denne opskrift – og det var perfekt til både reception, middag og fest for de gæster, der ikke drak alkohol som et supplement til sodavand.
 • Jeg havde egentlig købt et slør, men jeg kunne slet ikke genkende mig selv med det på, så jeg endte i stedet med at låne et fantastisk smukt headpiece fra dygtige Jannie Baltzer, som min kæreste først hentede torsdag inden brylluppet – og det var det helt perfekte valg!
 • Vi havde en photobooth, hvor gæsterne kunne tage billeder af dem selv, som de fik printet ud – der blev taget 674 billeder i alt (og jeg kan roligt afsløre, at dem fra sidst på aftenen klart er de sjoveste) 😀
 • Vi arrangerede hele brylluppet på under 6 måneder – så det er altså muligt!
 • Jeg endte med selv at lave invitationer, bordkort, menukort, kirkehæfter osv. – vi sparede en del penge og så blev det præcist, som jeg gerne ville have det.
 • Min smukke kjole får naturligvis sit helt eget indlæg – men den blev købt brugt over nettet uden at prøve den først – og den passede stort set perfekt.
 • Kjolen bliver solgt igen nu efter brylluppet – jeg ville hellere bruge lidt ekstra penge på en god fotograf, der kunne tage billeder af mig i kjolen frem for at have pengene siddende i en kjole, der bare hænger i skabet bagefter.
 • Vi havde vores eget hashtag #kielbjerrumbryllup der blev nævnt i kirkehæftet, så på instagram kan du finde en masse sjove billeder, hvis du søger på det.
 • Både kokken og tjenerne er nogen, der tidligere har arbejdet i en café, min kæreste i sin tid var medejer af – så det var nogen, vi kendte rigtig godt, hvilket gjorde dage meget mere personlig for os.
 • Festen sluttede først kl 3.30 – og min mand og jeg var tæt på at tage med de sidste gæster på morgenværtshus – dog ventede der os et lækkert værelse på Hotel Guldsmeden, så vi valgte (klogt) at tage derhen i stedet 😀
 • Festen var fantastisk – vi er SÅ glade for den dag, og til jer som endnu ikke er gift, så kan det altså varmt anbefales ❤

Billedkilde: Vores fantastiske gæsters instagrambilleder #kielbjerrumbryllup

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Maiken,
   Jeg har skrevet et indlæg om musikken men kan godt nok ikke lige finde det nu. Det var fra http://diskogruppen.dk/ og det kan varmt anbefales – det var virkelig et stort hit hos både os og gæsterne og en stor del af grunden til, at festen blev ved så langt ud på natten, som den gjorde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *