Nu er vi gift!

lonekirke

mariakirke

Vi havde den mest fortryllende og magiske dag i lørdags, hvor al vores planlægning gik som det skulle, så det hele gik op i en højere enhed og var helt perfekt.

Vejret var fantastisk, vi var omgivet af alle de mennesker, vi elsker allermest – og vigtigst af alt, så fik vi hinanden!

Jeg elsker at kunne kalde ham “min mand” – og jeg bliver lykkelig helt ned i maven, hver gang jeg får øje på min vielsesring og dermed bliver mindet om, hvad den symboliserer.

Der går desværre et godt stykke tid, før jeg får vores billeder fra vores dygtige fotograf Lina Ahnhoff, og jeg vil gerne vente med alle detaljerne, til jeg har dem.

Men jeg er lige nu i gang med at skrive hele vores bryllupsberetning, mens det stadigt er i frisk erindring, så jeg tænker, at jeg måske kan poste den her på bloggen i mellemtiden – den har mere fokus på alle følelserne og begivenhederne frem for de forskellige detaljer og ting, vi havde planlagt. Kunne det måske være en idé, selvom jeg ikke kan krydre fortællingen med så mange billeder endnu?

English: We’re married! We had the most perfect day – everything went as planned. I am still waiting for our photos from our photographer, but as soon as they are here, I’ll show you all the details 🙂

majbritboern

Trutten var i shorts fra MarMar Cph, skjorte fra Ralph Lauren, sko fra Angulus og seler + butterfly fra Etsy

Fidusen var i kjole fra Pale Cloud (på udsalg) og sko fra Angulus

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *