En perfekt telefon til en gadgetpige som mig


Min første mobiltelefon var en Nokia – og derefter holdt jeg mig til Nokia med en enkelt afstikker, som jeg fortrød inderligt og hurtigt fik solgt, så jeg kunne vende tilbage til mit gamle mærke.

Min første smartphone var en iPhone – og det har jeg ligeledes holdt mig til efterfølgende. Når noget fungerer for mig på mobilfronten, så er jeg af den gamle skole, som ikke bare uden videre skifter (fx har jeg heller ikke turde at opdatere til den nyeste software på min iPhone, fordi jeg ikke vil miste youtube app’en og googlemaps – til stor irritation for flere i min omgangskreds 😀 ) – så derfor var jeg også ret spændt på at skulle prøve den nye Samsung Galaxy S4.

Dens skærm er stor – dens skærm er rigtig stor, og lige umiddelbart syntes jeg, den var lidt for stor at holde i hånden, men til gengæld er det virkelig lækkert, når man bruger den til apps og til at surfe på nettet. Derudover er skærmens kvalitet altså virkelig god. Jeg går ikke specielt meget op i tal og specifikationer, men det var tydeligt at se, at skærmen er mere klar i farverne og har et mere skarpt billede end på min iPhone.

Udover størrelsen er den største (høhø) forskel på Samsung Galaxy S4 og min iPhone nok først og fremmest alle de sjove ting, den kan. Der er alverdens skægge funktioner og programmer – og hvis man, som jeg, elsker gadgets, så er det et stort plus. Det er nok primært fis og ballade – altså der er ikke nogle af tingene, jeg ikke kunne undvære – men til gengæld er de altså virkelig sjove at have.

Fx kan du styre telefonen med øjnene – altså den registrerer hvor langt du er, når du læser på en side, og så scroller den selv videre ned, når du er nået til bunden af teksten. Den registrerer, om du kigger væk, når du streamer film på den, så den automatisk kan sætte filmen på pause.

Du kan besvare telefonen blot ved at bevæge hånden ovenover skærmen (genialt om vinteren, hvor  man ellers skal tage vanterne af for at kunne betjene touch screenen).Den kan agere skridttæller eller fungere som mad- og træningsdagbog (det bliver så nok ikke just den feature, jeg får mest brug for 😀 ). Den kan måle temperatur og luftfugtighed – og så kan du tage et billede med både kameraet foran og bagpå telefonen på én gang – hvor det ene billede bliver sat ned i hjørnet på det andet – nærmest som når man skyper – og det kan jeg altså sagtens forestille mig, at man kunne bruge til nogle sjove billeder sammen med børnene.

Kameraet er i det hele taget et kapitel for sig – det er nemlig hele 13 megapixel – og det er et stort plus i min bog. Jeg har et stort kamera, som jeg ikke altid tager med mig rundt, og derfor bruger jeg ofte min smartphone til at tage billeder – men kvaliteten er desværre ikke ret god, hvis jeg fx vælger at få fremkaldt billederne – så alene dét kunne faktisk være grund nok for mig til at vælge denne fra Samsung over en iPhone, næste gang jeg skal ud at købe en ny telefon.

Sidst – men bestemt ikke mindst -så kan du lade telefonen op uden ledning, hvor du lægger telefonen på noget, der mest af alt minder om en lille pude, og så lader telefonen op på den måde.

Du kan se en masse af alle telefonens sjove funktioner lige her.

Er du en æblepige, eller hvilken smartphone sværger du til?

Dette er et sponsoreret indlæg, men det indeholder som altid kun mine egne meninger og anbefalinger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *