Sommeroutfit

P1090648-002

P1090653

P1090644

P1090643

Havde vi været på instagram, havde disse billeder fået hashtagget “latergram” – de er nemlig fra vores ferie til Spanien – og åh hvor jeg dog godt kunne tænke mig at få lidt af det sommervejr til Danmark snart!

I dag skal jeg babysitte min venindes fantastisk lækre lille babydreng, mens hun bliver forkælet med en ansigtsbehandling. Jeg havde fået behandlingen forleden, og da hun så hvor fantastisk et resultat det havde givet, bookede hun omgående en tid. Jeg skal have næste behandling på tirsdag, og derefter skal jeg også nok fortælle om det herinde.

Jeg er faktisk en anelse nervøs ved tanken om at skulle passe en lille baby igen. Hvad nu hvis han begynder at græde – hvad nu hvis han pludselig bliver sulten – hvad nu hvis jeg taber ham?
Man skulle ikke tro, at jeg selv har haft en baby hele to gange indenfor de sidste 4 år 😀

Kjole: Zara -.- Sandaler: Jimmy Choo X H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *