Spontan picnic på Kastellet

Den anden dag havde jeg lavet kaffe, pakket nogle af mine hjemmelavede flødeboller fra min polterabend (som jeg nok skal fortælle mere om, så snart jeg modtager billederne) og taget vores fine tæppe med fra Poppy Rose – og så mødtes jeg med min kæreste i børnenes institution, som ligger lige ved siden af Kastellet – og derefter drog vi i samlet trop på Kastellet.

Børnene boltrede sig på legepladsen, min kæreste og jeg fik nogle af de sidste detaljer på plads til brylluppet – og så hentede vi pizza og spiste derovre til aftensmad.

En helt spontan – men på alle måder helt perfekt eftermiddag!

Vi har voldsomt travlt med bryllupsforberedelserne nu, og det var derfor skønt at tage sådan en impulsiv pause fra det hele.

Og se lige de smukke billeder fra Kastellet – hvor er jeg taknemmelig for, at det sted skal danne rammerne om vores vielse.

Både shorts og bluse er nyt og er fra Gestuz – jeg ELSKER virkelig den trøje. Den er meget oversize – min er en XS/S – men det er netop med til at give et afslappet og helt klassisk look – selv min kæreste er misundelig på den 😀

Shorts: Gestuz (på udsalg) -.- Bluse: Gestuz (fåes hos KirstenKbh) -.- T-shirt: James Perse -.- Sandaler: Jimmy Choo X H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *