Ny bikini til ferien

Jeg manglede virkelig en ny bikini til vores ferie og havde kigget flere steder online uden lige at finde den helt rigtige. Det var derfor først i lufthavnen lige inden afgang, at jeg faldt over denne fine bikini i H&M – til en virkelig fornuftig pris.

Jeg har været virkelig glad for den – pasformen var rigtig god, og man kunne hægte stropperne af og bruge den som stropløs (så der ikke kommer hvide striber, når jeg skal have min brudekjole på 😉 ).

Den fåes stadigt online i alle farver –du finder den lige her 🙂

Jeg håber i øvrigt at kigge ind med et indlæg fra vores ferie her til aften – men jeg er håbløst bagud med alt efter en uges ferie uden netforbindelse og derefter et brag af en polterabend her i weekenden 😉

English:
I bought this bikini in H&M at the airport for my holiday. It wasn’t very expensive, and I love it.

You can find it online at their Danish shop.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *