Så er vi ankommet til Almarìa med Bravo Tours

Nu skulle dette indlæg egentlig have været postet allerede i fredags – men internetforbindelsen er meget ustabil, så jeg har ikke kunne lægge det online før nu – og derfor er vi altså heller ikke lige ankommet til Almería i Spanien – vi har allerede nydt et par dage hernede 😉

Så er vi vel ankommet til Costa de Almería i Spanien.

Rejsen herned gik over al forventning og det var ingen sag at flyve med Trutten og Fidusen. De var begge meget optaget af at kigge ud under flyveturen – og ellers hyggede de sig med bøger, Nintendo – og så var der mad på flyveturen, som også var et hit.

Jeg havde egentlig planer om at købe små stykker legetøj, pixibøger, slikposer osv. til en lille kuffert til dem på turen – men det nåede jeg aldrig, og det gik heldigvis strålende alligevel. Faktisk var selve rejsen herned en oplevelse i sig selv for både Trutten og Fidusen – og så er det jo ingen sag 😉

Hotellet er virkelig fantastisk. Det ligger lige ved stranden, og poolområdet er overdådigt og et hit hos både børn og voksne. Vores værelse ligger på 4. etage – og det sidste billede er udsigten fra vores hotelværelse – ikke dårligt 😉

Vi har faktisk ikke de helt store planer for vores uge hernede – midt i bryllupsplanlægning, job og specialeskrivning trænger vi bare til en uges afslapning – så vi tager det hele lidt som det kommer, og hvis vi på et tidspunkt bliver træt af at bade i poolen eller bygge sandslotte på stranden, så overvejer vi at leje en bil og køre rundt i – eller alternativt at tage på én af de udflugter, der er planlagt af Bravo Tours team hernede.

Jeg vender tilbage de næste dage med nogle af vores oplevelser hernedefra – lidt mere om selve destinationen, om det at rejse på charterferie og ikke mindst om selve hotellet 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *