En fashionabel Fiat 500C

Hvis man kan sige, at en bil kan være fashionabel, så er det i hvert fald lige det ord, jeg vil knytte på en Fiat 500C. Jeg elsker dens smukke, nuttede ydre – og jeg elsker, at man kan customize den på en million forskellige måder alt efter smag, stil og ønsker. Og hvem elsker ikke tanken om at kunne cruise rundt i en cabriolet i de få, men gode, sommermåneder vi har om året?  

Den er fx lavet i en Gucciudgave – hvor den er totalt gennemført både indvendig og udvendig – så kom ikke her og sig, at en bil ikke kan være moderigtig (min kæreste ville korse sig, hvis han læste dette indlæg 😀 ).

Jeg har vist stort set altid været vild med den – og drømmer om den i smuk lyseblå udgave – hvilket også er grunden til, at min kærestes far forærede den til Trutten i en legetøjsudgave, da han kun var et par måneder gammel – så det er altid den, jeg vælger, når vi leger med bilgarage herhjemme  (det ses vist også på billedet, hvor du tydeligt kan se, hvor slidt den er) 😀   

Disse billeder er fra CIFFKIDS messen i august sidste år, hvor der var parkeret en Fiat 500c  i forbindelse med en udstilling af deres børnetøj (der findes en Fiat 500C serie af tøj til børn) – og selv dengang kunne jeg heller ikke dy mig for at tage billeder af bilen frem for tøjet 😉

Men altså – hånden på hjertet, så er den ikke super praktisk til en familie på 2 voksne, 2 børn, 1 klapvogn, 1 kat og alt for meget bagage – men heldigvis har vi allerede en god gammeldags familiebil med masser af plads og et kæmpe bagagerum, så min geniale plan (som min kæreste vel og mærke endnu ikke er indviet fuldstændigt i) er, at når jeg en gang får mig et rigtigt voksenjob og tjener rigtige voksenpenge, så ville det være oplagt at lease en smuk Fiat 500C i en smuk lyseblå farve 😉

Det koster kun ca. 2000 kr pr måned at lease den – og jeg er svært tiltrukket af tanken om, at man ikke skal bekymre sig om uforudsete udgifter til mekaniker, men bare betaler et fast beløb hver måned. Vores nuværende bil har vi gennem en firmaordning på min kærestes job, så det er jo lidt samme princip – og det er altså rart, at vi kender den præcise udgift hver eneste måned.

En af mine veninder kalder den for en “konebil” – altså et klart klassisk eksempel på den bil, som “konen” kører rundt i, hvor manden så typisk har en lidt større bil med lidt flere motorkræfter – og det har hun måske ret i. Men selvom jeg ikke er så vild med det prædikat (jeg tænker nordsjællandske rigmandsdamer, der har deres lille hund i LV tasken på passagersædet 😀 ) – så gør det altså stadigt ikke min lyst til sådan en lille fin sag mindre.

Hvilken bil ville du have, hvis du skulle have dig en “konebil”? 😀

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *