Køb lækkert tøj i Fars Dags gave med 30% rabat

I morgen er det Fars Dag, og ligesom med Mors Dag, så er det også noget, vi fejrer herhjemme. Jeg elsker at gå og planlægge hemmeligheder med børnene for at kunne overraske min kæreste – og han har bestemt fortjent det!

Jeg havde aldrig turde at håbe på, at han ville blive den fantastiske far, han er i dag. Han ELSKER at lege med børnene, at sidde stille og hygge med dem, at planlægge udflugter, at grine med dem, trøste dem – ja man er slet ikke i tvivl om, at han vil gøre alt for dem – og det gør han!

Boozt har lige nu 30% sommerrabat på en lang række varer, så det er oplagt at finde en Fars Dags gave hos dem. De har en lang række af mine yndlingsmærker til mænd – og jeg har her udvalgt nogle af mine favoritter med rabat.

Når man kigger på kollagen er der vist ikke rigtig nogen tvivl om, hvordan min smag er indenfor herremode 😀 marineblå, rød og khaki – striber, cardigans og skjorter – meget klassisk, men bestemt ikke kedelig af den grund!

Min kæreste har stort set samme smag (meget heldigt 😀 ) – han hælder dog en smule til “morfarstilen” som jeg kalder det – med karryfarvede cardigans med lapper på ærmerne – hvor jeg prøver at trække ham lidt mere over i en preppy og maritim stil 😉

Shopper du nogensinde tøj til din kæreste – og hvad har du mon købt i Fars Dags gave – hvis I altså giver den slags?

Skjorte fra J. Lindeberg -.- Flotte sko fra Gant i flere farver -.- Khakifarvede shorts fra Bruuns Bazaar -.- Stribet strik fra John Smedley -.- Røde shorts fra Junk De Luxe -.- Grå cardigan fra Boss Black -.- Marineblå bluse med striber fra Bruuns Bazaar -.- Strømper fra John Smedley

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *