Lykken er…

Det er fredag, solen skinner, børnene og jeg er alene hjemme i aften, så jeg regner med, at vi pakker en madkurv og smutter hen på en legeplads direkte fra børnehaven og vuggestuen – ren das og hygge.

Jeg har vanvittig travlt lige nu, så jeg glæder mig til at kunne trække stikket på torsdag, hvor jeg tager en hel uge til Spanien sammen med min skønne lille familie. Eller – jeg trækker ikke stikket helt, for jeg blogger dernedefra, men mailen får out-of-office og jeg har bestemt tænkt mig at tilbringe størstedelen af min tid ude i solen frem for ved min pc 😉
Vi måtte i sidste uge sige farvel til Fie her på Petit Podium. Hverken Fie eller Petit Podium har syntes, det var en særlig nem beslutning, men en gang i mellem er den slags desværre nødvendigt og naturligt, og heldigvis er Fie allerede faldet fint på plads på sit eget sted og hendes blog har fået en rigtig flot make-over. Hun findes stadigt på samme adresse – www.mitudtryk.dk – så det er kun vores fine topbar, hun snart forsvinder fra.

Jeg har netop været ved at tømme vores iPad for billeder og kan med en varm følelse om hjertet hurtigt konkludere at:

Lykken er…

At falde over små, hyggelige selvportrætter og tegninger, som børnene har efterladt til mig derpå 😉 (er jeg mon den eneste, der jævnligt finder den slags på min iPad og iPhone? 😀 )

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *