Bland-selv-slik online til børnefødselsdage og bryllupper ;)
Se lige, hvad pakkeposten netop har leveret her hos mig!

Jeg tror, det er meget heldigt, at Trutten og Fidusen ikke er hjemme, for ellers tror jeg ikke det havde været helt nemt at overbevise dem om, at vi skal gemme det hele i en måneds tid 😉
Til brylluppet skal der nemlig være en slikbuffet – en overdådig én af slagsen – og den skal naturligvis være farvekoodineret 😉

Jeg vil gerne have meget af hver slags slik og så ikke så mange forskellige slags – jeg synes ganske enkelt, at det hele ser lidt flottere ud på den måde.

Slikket er fra slikboden.dk – en online slikbutik, der har et kæmpe udvalg af forskellige slags bland-selv-slik – og det er oplagt at bruge til formålet, netop fordi det sælges i ret store mængder til en noget billigere pris.

Slikket er som sagt en del billigere, end hvis du skal købe det i en almindelig slikbutik, og så har det været dejlig nemt for mig at kunne sidde hjemme i ro og mag og vælge ud, hvad der passede bedst mht farver og faconer (min mor synes, jeg er fuldstændig tosset, men jeg ser ikke noget galt i at være em smule detaljeorienteret 😉 ).

Butikken har også andet end bare de store bøtter med bland-selv-slik –  de har en masse forskellige sjove slags børneslik, hvor man selv kan sammensætte en slikpose til børnefødselsdagen, og nu hvor Trutten er blevet så stor, at jeg ikke rigtigt længere kan slippe af sted med en pose med sjovt udskårne grøntsagsstænger og frugtstykker, så bliver det helt sikkert noget, jeg kommer til at benytte mig af. For en online shopper som mig, er det nemlig helt fantastisk at man nu også kan købe slik over nettet 😉

Alt i alt synes jeg faktisk, at Slikboden er et ganske genialt koncept (what’s not to like – slik, online, slik, gratis levering, slik 😀 ) til børnefødselsdage, bryllupper og andre anledninger, hvor man skal bruge lidt mere slik en bare et par enkelte poser. Derudover så har jeg elsket at sidde og svælge i alle de forskellige slags – og jeg har genopdaget mange glemte genialiteter fra  min egen barndom – som fx Jenka tyggegummiet, som jeg var NØDT til at bestille (det passede så også ind i farverne) 😀

Hvilket slik skulle helt sikkert være repræsenteret, hvis du skulle lave en slikbuffet? 😀
Dette indlæg bringes i samarbejde med Slikboden. Som altid er mine meninger og holdninger ikke til salg, og de er derfor helt mine egne.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *