Genialt ledningsfrit strygejern fra Tefal

 

Husholdningsapperater er normalt ikke noget, jeg har den helt store mening om. Det er noget af det, der bare skal fungere, når jeg har brug for det, fylde mindst muligt og helst ikke koste alt for stor en del af mit shoppebudget.

Jeg var derfor også en anelse lunken, da Tefal tilbød mig et af deres helt nye strygejern – indtil jeg bemærkede, at det var ledningsfrit.

Mit store problem – eller min store frygt – når jeg ordner strygetøj, er at ét af børnene skal hive i ledningen – eller snuble over den og dermed få strygejernet ned over sig – også selvom jeg aldrig forlader det, når jeg har det tændt. Det er trods alt kun et splitsekund, jeg skal have det ude af hænderne, hvis de kommer løbende, mens jeg lige har sat det fra mig, for at ordne tøjet på strygebrættet.

Tefal Freemove har ingen ledning, men i stedet en base, hvor man oplader strygejernet (det tager kun 4 sekunder, men til gengæld skal man også gøre det flere gange undervejs). De første par gange har jeg haft sat basen oppe på en høj kommode – hvor hverken ledning eller base overhovedet var i børnehøjde – men den kan også spændes fast på selve strygebrættet, hvis man hellere vil det.

Strygejernet er et ganske almindeligt dampstrygejern, og i forhold til de andre funktioner, så fungerer det hverken bedre eller dårligere end mit gamle strygejern – det er altså i forhold til den ledningsfri funktion, at det får masser af pluspoint på min konto.

Det er ikke kun ift sikkerheden med børn, at jeg synes, det er smart med et ledningsfrist strygejern – det er også en del nemmere at stryge med det, fordi man ikke er begrænset af en ledning, når man kører det rundt på tøjet – så nu er tippet i hvert fald givet videre, så du kan have det i tankerne, når dit strygejern skal på pension, og du skal ud at købe et nyt 😉

Tefal Freemove hedder det helt præcist, og det burde være i butikkerne nu.

Jeg har modtaget strygejernet med henblik på en anmeldelse men har derudover ikke fået andet for at skrive dette indlæg – og mine meninger og anbefalinger er som altid helt mine egne. Dem kan man ikke købe sig til 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *