Glimt fra hverdagen, der suser forbi

Vi har lynende travlt, men vi tar den med ro…

Jeg synes, at hverdagen suser af sted lige nu med speciale, bryllupsplanlægning, bloggen, Petit Podium, familien og veninderne. Det er lutter gode sager (specialet og jeg er dog uvenner fra tid til anden, men det er vist ganske naturligt), men det er bare mange gode sager lige på én gang 😉

Her er lidt glimt fra den sidste uges tid – hvilket vist giver et meget godt indblik i, hvad min tid går med lige i øjeblikket 😉

  1. Caféburger og masser af god snak med min gamle terminsgruppe fra Truttens tid. Helt skørt, at vi nu har kendt hinanden i 5 år.
  2. Ægteskabserklæringen er blevet udfyldt – helt blottet for romantik og følelser – strictly business 😀
  3. Lige så fin og feminin Fidusen kan være – lige så meget giver hun den også gas, så snart hun ser sit snit til det. Således hentede jeg hende forleden i vuggestuen iført fint tylskørt fra Forkids og dækket i mudder fra top til tå 😀
  4. Smukt, smukt sommersæt fra Rützou – jeg skal nok få det foreviget med et ordenligt kamera snart, så det kan komme til sin ret her på bloggen.
  5. I sidste uge blev min kæreste afhentet til polterabend og havde en fantastisk dag – nu går jeg lidt og overvejer, om jeg mon skal pakke en taske og have stående klar, til når det bliver min tur 😛
  6. Jeg udnyttede hans fravær til venindehygge med brunch herhjemme.
  7. Vi har været så heldige at få lov at teste nyeste skud på stammen fra bObles – mere om det snart 😉
  8. Fidusen har fået fine nye svømmebriller fra Netto til den nette sum af 30 kr – så nu er hun mere end klar til vores ferie med Bravo Tours.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *