Muligheder i forhold til natmad til bryllup

Som jeg også nævnte i indlægget omkring vores bryllupslokaler, så skal vi selv stå for ALT – og dermed naturligvis også maden.

Vi har heldigvis styr på menuen til selve middagen – mere om den i et andet indlæg – men jeg mangler at finde en løsning i forhold til natmaden, og jeg er egentlig lidt i syv sind i forhold til, hvad vi skal vælge – så jeg håber at kunne trække lidt på jeres erfaringer.

Jeg har lidt forskellige muligheder, jeg overvejer:

Et helt klassisk ost og pølsebord. Jeg havde så forestillet mig, at det skulle være en lidt mere avanceret udgave lidt over i tapasgenren. Det er uden tvivl et lækkert bud, og det er noget, både min kæreste og jeg ofte laver herhjemme i weekenderne, når børnene er lagt i seng. Ulempen er dog, at det først og fremmest hurtigt kan blive en kostbar affære, og dernæst vil vi skulle bruge personale til at sætte det frem og rydde det væk igen – og derudover vil det betyde, at vi igen skal ind i lokalet, hvor vi spiste middag (den efterfølgende fest er i et lokale, hvor der langt fra er siddepladser til alle).

 

Et andet alternativ kunne være helt klassiske smørrebrødsmadder  – som fx luksusudgaven fra Ida Davidsen 😉 Jeg ELSKER smørrebrød, og jeg synes, det er alt for sjældent, man får den slags. Fordelen ved smørrebrød er, at et hele allerede er klart – det skal bare sættes på fade og serveres – til gengæld kræver det også, at folk skal ind til bordene i lokalet ved siden af – og at de skal bruge tallerkener, bestik osv. – og det er klart en ulempe, når vi skal leje service, og der desuden ikke er en opvaskemaskine.

 

Den tredje mulighed, som jeg helt klart hælder mest til, er at leje en pølsevogn (jeg elsker deres url – www.meddethele.dk 😀 ). Min kæreste har altid sagt, at når han en gang skal giftes, så vil han have en pølsevogn til at servere natmad – og selvom det måske står i ret stor kontrast til bryllupsmenuen, så må jeg også indrømme, at jeg elsker idéen. Min kæreste og jeg har ofte lavet pitstop hos en pølsevogn på vej hjem fra byen sammen – og hvem elsker ikke en hotdog med det hele på det tidspunkt af natten? 😉

Fordelen ved at leje en pølsevogn er dels, at vi ikke behøver at koncentrere os om hverken service, serveringspersonale eller siddepladser – det hele følger jo med. Derudover tænker jeg også, at en pølsevogn er et ret festligt indslag, som folk husker bagefter – og så bryder det måske heller ikke helt festen op på samme måde, som hvis man skal ind ved siden af og have serveret natmad?

Jeg satser i hvert fald på, at der skal festes til den lyse morgen – så folk skulle helst ikke pakke sammen allerede der 😉
Hvad er jeres erfaring, i forhold til hvad der er bedst af ovenstående muligheder? Og hvornår er det mon bedst at servere natmaden?

Jeg har ikke været til så mange bryllupsfester, så jeg er lidt på bar bund 🙂

Billedkilde: Flickr

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *