Husk solcremen til både børn og voksne!

ENDELIG er det blevet den tid på året, hvor vi skal huske hinanden på, at vi skal smøres ind i solcreme, så vi er godt beskyttet, når vi er ude at nyde det gode vejr.

Heldigvis er langt de fleste forældre fantastiske til at huske at få smurt børnene ind – og udstyre dem med solhatte, UVtøj osv.  men husker du også solcremen selv?

Jeg har modtaget lidt forskellige sager fra Garnier Ambre Solaire som jeg glæder mig til at få afprøvet både på børnene og mig selv. Der er en solcreme med faktor 50, som er perfekt til deres lyse, sarte hud – og så elsker jeg, at den også findes i en lille taskeudgave, som man altid lige kan have med på farten (de har faktisk også lavet en spray specielt til børn, som er blå, når man sprøjter den på – på den måde er det nemt at se, hvor man mangler at smøre dem).

Jeg har selv fået en BB creme med faktor 30, som jeg er utrolig spændt på at få afprøvet. Det kan jo ikke være nemmere, hvis ens daglige creme indeholder solfaktor – så er der ikke nogen undskyldning!

Kræftens Bekæmpelse har netop lanceret en smart app, hvor du kan tjekke UV indekset, der hvor du befinder dig vha telefonens GPS system – det er ganske genialt og er især god i foråret og efteråret, hvor man nogen gange kan være lidt i tvivl om, om det er nødvendigt at smøre børnene ind i solcreme, inden man sender dem af sted om morgenen.

Du kan finde og downloade deres app lige her.

Har du prøvet solcremen eller BB cremen fra Garnier – og hvad er din erfaring? Vi skal på ferie om en måned, så jeg skal have fundet frem til nogle gode produkter, vi kan tage med – vi satser i hvert fald på, at der bliver brug for rigelige mængder solcreme 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *