Vind blomster og chokolade til Mors Dag

På søndag er det Mors Dag – dagen, hvor man kan forkæle sin mor lidt ekstra, end man har tid og overskud til i hverdagen, og dagen hvor man måske selv bliver forkælet af sine egne børn (med lidt hjælp fra farmand).

I vores familie har vi altid fejret Mors Dag. Det har ikke nødvendigvis været store, dyre gaver – men vi har altid gjort en dyd ud af at vise vores fantastiske Mor, hvor stor pris vi sætter på hende. Det gør vi også i hverdagen – men når jeg nu tilfældigvis har verdens bedste mor, så er det bestemt passende med en hel dag dedikeret til hende 🙂

Jeg bor desværre rigtig langt væk fra hende, og derfor er det også ved at være en del år siden, jeg kunne overrække hende gaven personligt – og derfor er det også et helt perfekt koncept, jeg kan præsentere i dette indlæg.

SendEnTanke.dk er et ret smart koncept, hvor du sender en gave via SMS – eller dvs et gavekort via SMS, som modtageren så selv kan indløse. Du kan vælge mellem alverdens forskellige steder hvortil gavekortet skal udstedes – så du både kan give blomster, chokolade, tøj, børnetøj, skønhedsprodukter, biografbilletter oplevelser og alverdens andre ting.

Sendentanke.dk har lavet en speciel side med gaver til Mors Dag, hvor du kan sende en gave på mobilen til din  mor – det er især også oplagt, hvis du er lidt sent ude med gaven til hende 😉 Du kan vælge mellem flere størrelser buketter fra Interflora eller en lækker æske chokolade – og gaven kan være fremme i løbet af et splitsekund sammen med en personlig hilsen, hvorefter din mor selv kan indløse den i en butik.

Jeg har fået fornøjelsen af at udlodde en buket blomster og en æske chokolade, som en heldig vinder kan begave sin Mor med på søndag.

For at deltage i konkurrencen skal du like Sendentanke.dk på Facebook – du finder deres side her, og så skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvilket gavekort fra Sendentanke, du allerhelst selv ville modtage, hvis nogen skulle forkæle dig – du finder en oversigt over dem her.

Konkurrencen slutter fredag den 10. maj 2013 kl 22 og så offentliggør jeg vinderen lørdag, så gaven kan nå at komme frem på Mors Dag 🙂

OBS – den heldige vinder er nu fundet, det blev: Simone Hagemann 🙂

 

Dette indlæg bringes i samarbejde med Sendentanke

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *