M&Ms med personlig tekst og motiver

Jeg lagde tidligere i dag et billede op på Facebook og Instagram af disse fantastiske M&Ms, jeg netop har modtaget – og der er simpelthen SÅ mange, der har spurgt ind til dem, at de nu får sig deres helt eget blogindlæg 😉

Til vores bryllup skal der være en stor, overdådig slikbuffet. Det har jeg drømt om i en evighed – og et bryllup synes at være den oplagte mulighed for at udleve den drøm 😉

Til både Trutten og Fidusens barnedåb, havde jeg besluttet mig for at bestille personlige M&Ms (reklamelink) som pynt til bordene – men begge gange var jeg ude i alt for sen tid og nåede det derfor ikke.

Så NU skulle det være!

Der findes nemlig en fantastisk side, hvor du kan bestille dine helt egne M&Ms og du kan vælge op til 3 forskellige farver samt 4 forskellige tekst eller motiver, som de trykker derpå. Du kan endda uploade et fotografi, som bliver trykt i sorte og grå nuancer.

Jeg har holdt det forholdsvis enkelt. Vores navne, vores bryllupsdato samt to forskellige hjertemotiver. Farverne skulle have været hvid, rosa og en slags offwhite- men sidstnævnte er desværre meget mere en gul/beige nuance – men mon ikke det går? 😉
Fine er de i hvert fald – og de går perfekt i spænd med vores ønske om, at så meget som muligt til brylluppet skal have vores eget personlige præg.

De sender personlige M&M’s med dine navne, tekst eller billeder direkte til Danmark, hvis du bruger dette link (reklamelink).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *