Middagsaftale på Höst

 

I går havde jeg en hel aften med god mad i godt selskab med min gamle terminsgruppe fra Truttens tid. Vi lærte hinanden at kende på et online graviditetsforum og har holdt sammen lige siden, hvilket vil sige, at vi snart kan fejre 5 års jubilæum! Man knytter altså bare tætte bånd med mennesker, man lærer at kende i en situation, hvor alt er nyt, fremmed og voldsomt grænseoverskridende.

Vi var i går for første gang ude at spise UDEN børn – en stor succes, som snart skal gentages. Vi spiste på Höst – Cofocos seneste restaurant.

Tjeneren blev dog mødt af en meget skeptisk gruppe, da han overfor 5 kvinder, der alle har 2 børn, præsenterede desserten som var: øllebrød 😀 – men det smagte fantastisk og i det hele taget, var jeg meget positivt overrasket over restauranten – det kan varmt anbefales!

Jeg beklager det meget dårlige billede fra min iPhone, men jeg har rygende travlt i disse dage og tænker, at lidt er bedre end ingenting. Som du måske kan ane, så fik jeg luftet – denne kjole – den er allerede en stor favorit!

Jeg skal nok svare på alle de søde kommentarer, der ligger ubesvaret og venter – men som sagt løber jeg lidt for stærkt i disse dage.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *