Moodboard til vores bryllup

 

Søde Elizabeth, som desværre ikke længere er en del af Petit Podium, står også bag Danmarks klart bedste bryllupsblog – Pretty Chic Blog.

Hun har været rigtig sød og hjælpsom her under mine indledende forberedelser til brylluppet, og hun har i den forbindelse rådet mig til at lave et moodboard, som jeg kan navigere ud fra, når jeg sidder og planlægger, så jeg ikke pludselig bliver revet med af en fiks idé og ender i en helt anden retning, end hvad jeg oprindeligt gik efter.

Jeg har måtte tilpasse og justere lidt i min oprindelige collage for ikke af afsløre nogle af de detaljer, der allerede er helt på plads – men alligevel synes jeg, den giver en ret god idé om, hvilken stil, vi håber at ramme til vores bryllup.

Farverne bliver primært creme, pudderfarvet og marineblåt – og det dækker også fint over de stilarter, vi prøver at få arbejdet ind: nemlig en romantisk vintagechic stil med et undertema ovre i den mere stilrene maritime stil. Oven i det, så skal brylluppet holdes i nogle meget rå og rustikke lokaler, så det bliver lidt af en balancegang at forsøge at få det hele til at gå op i en højere enhed mens vi undgår total stilforvirring – men jeg tror til gengæld også, at det bliver helt perfekt, hvis det lykkes os at mestre den balancegang.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *