Chanel’ish taske fra Zara

Jeg er forelsket!

Forelsket i en taske, som jeg nu dagligt har siddet og kigget på pæne billeder af gennem de seneste par uger – og som jeg har svære og tunge overvejelser om, hvorvidt jeg overhovedet kan leve uden…

Jeg faldt tilfældigt over nogle billeder hos den svenske blogger Angelica Blick, hvor mit blik omgående blev draget af tasken. Den er en perfekt kombination af Chanel vibes pga kæden og det quiltede look – og så brydes den pæne stil alligevel dels af den oversize størrelse og pga. printet på tasken.

Tasken er fra Zara og den fåes stadigt online lige her.

Jeg kunne virkelig godt se den fungere som en hverdagsclutch, der uden tvivl ville kaste en smule glam over mange af mine klassiske outfits, men jeg kvier mig altså lidt ved tanken om at betale 799 kr for en taske fra Zara – også selvom den er i læder…

Så jeg tænker lidt videre – og ender garanteret med at beslutte mig for at købe den for så at opdage, at den i mellemtiden er blevet udsolgt 😉

Billedkilde: Angelica Blick og Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *